GMP-B3

Het GMP B3 keurmerk garandeert een perfecte behandeling van diervoeding

De opslag en handling van voedingsmiddelen staat begrijpelijkerwijs onder strenge controles. Er mag namelijk niets mis gaan op het gebied van besmetting, bederving of vermenging. Om kennis en kwaliteit te garanderen zijn er daarom verschillende keurmerken in het leven geroepen.

Als het specifiek om warehousing en behandelingen in de diervoedersector gaat is het GMP-keurmerk heel belangrijk. Dit garandeert namelijk dat een organisatie alle kennis en kunde in huis heeft om volgens de regels om te gaan met diervoeding.

En wij zijn in het bezit van de meest uitgebreide variant: het GMP B3 keurmerk.

  • Het GMP B3 garandeert ons niveau van kwaliteit en kennis
  • Uw diervoeding is bij ons in de beste handen
  • Naast GMP-B3 beschikken wij over ISO22000 (HACCP)
  • Alle vormen van diervoeding mag door ons opgeslagen en vervoerd worden
  • Profiteer van onze kennis en laat uw warehousing aan ons over

Profiteer van een goede warehousing van diervoeding

Het aantonen van kennis en kundigheid door middel van keurmerken en certificaten is steeds belangrijker geworden. Zeker op het gebied van internationale handel. Bent u op dit gebied actief met de handel en het vervoer van diervoeding? Dan weet u dat dit bij ons in de beste handen is, omdat we in het bezit zijn van het GMP B3 keurmerk.

Door de aanwezigheid van dit keurmerk hoeft u zich nooit zorgen te maken over de behandeling van uw goederen. Dat verloopt namelijk allemaal volgens de regels. Bovendien tonen onze andere keurmerken – zoals het SKAL keurmerk en onze verschillende ISO certificaten – aan dat wij in staat zijn iedere vorm van warehousing en transport correct en op topniveau af te handelen.

Zoekt u dus een logistieke partner die beschikt over certificaten waarmee u in het buitenland hoge ogen gooit? Dan hoeft u niet verder te zoeken.


Download hier ons GMP certificaat. 

 

Contact

Heeft u vragen over het vervoeren en opslaan van diervoeding of bent u benieuwd naar onze kwaliteitsgaranties? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met ons op. Bovendien kunnen we dan ook direct een offerte voor u klaarmaken als u een transport nodig heeft.


We can call ourselves a reliable supply chain director.

Nice stories, but is it true? Find it out yourself and contact us today to request a quote. On working days, you will receive a reply within hours. If you can’t wait that long, please do not hesitate to call us on.