De ATB Group is door het Financieel Dagblad beloond met een Gouden Gazelle. Het moederbedrijf van logistieke dienstverleners BTA International uit Enschede en TTS Quality Logistics uit Rijssen is namelijk het snelst groeiende bedrijf van Overijssel.

 

Gouden Gazelle - ATB Group 3ATB Group is de provinciale winnaar in de categorie ‘middelgrote bedrijven’, met een omzet tot 30 miljoen euro. En dat in de transportbranche, waarin het de laatste jaren voor veel ondernemers moeilijk was om het hoofd boven water te houden. Desondanks wisten BTA International en TTS Quality Logistics de omzet meer dan te verdubbelen.

Eigenaar Edwin Asveld is dan ook trots op de uitverkiezing. “Het is een mooie beloning na jaren hard werken en creatief denken. Het laat bovendien zien dat onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid door de klant wordt gewaardeerd. Maar mijn dank gaat voornamelijk uit naar het fantastische team van mensen dat we hebben, samen hebben we dit prachtige resultaat mogelijk gemaakt!”

Gouden Gazelle - ATB Group 2 BTA International richt zich met haar transporten met name op Zuid-Europa. “Spanje en Portugal zijn onze hoofdbestemmingen”, zegt Asveld. “We bieden een totaalpakket aan diensten. Zo verzorgen we niet alleen het transport over de weg of over zee, maar nemen we onze klanten alle werk uit handen op logistiek gebied. Van een enkele pallet tot grote speciaal transporten. Daarbij werken we met vaste contactpersonen en korte communicatielijnen, iets wat onze klanten erg waarderen.”

Met TTS Quality Logistics, dat sinds enkele jaren tot de ATB Group behoort, wordt naast transport naar Oost-Europa ook goederenopslag en ‘value added logistics’ aangeboden. Ook heeft TTS een eigen douane afdeling voor de opmaak van import en export documenten. En dat de complete bedrijfsvoering van hoogstaand niveau is blijkt wel uit het grote aantal keurmerken dat TTS heeft ontvangen, variërend van diverse ISO certificaten, AEO-F tot Bio-SKAL.

Gouden Gazelle - ATB Group 1Het winnen van de FD Gouden Gazelle wil niet zeggen dat ATB Group tevreden achterover gaat leunen. Zo is onlangs begonnen met TransUrgent | Urgent & Express Transport, waarmee spoedtransporten van en naar elke Europese bestemming worden vervoerd. “Dat is onze snelste manier van vervoeren, voor ladingen tot wel 1500 kilogram. Met TransUrgent bieden we onze klanten bovendien een uniek ‘one way-tarief’, waarbij ze alleen betalen voor de heenweg. Wij zorgen voor de retourvracht.”

Klik hier voor het PDF nieuwsbericht.

Share this post onLinkedInFacebookTwitter

Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.