KvK Exportdocumenten

Maak gebruik van onze kennis en maak het u zelf gemakkelijk!


Heeft u KvK exportdocumenten nodig?

Iedereen die exporteert buiten de EU of naar de EVA-Landen krijgt ermee te maken: KvK exportdocumenten. Wij maken alle KvK exportdocumenten digitaal voor u op en u ontvangt ze direct van ons. Makkelijk, want dan hoeft u zelf niet naar de Kamer van Koophandel. Wij beschikken als full-service douane expediteur met AEO-F certificering over de juiste software om uw Kamer van Koophandel exportdocumenten direct op te maken, zonder dat u er zelf kennis voor nodig heeft.

Welke KvK exportdocumenten zijn er?

Klanten buiten de EU kunnen u vragen om diverse exportdocumenten. Als u exporteert naar Turkije bijvoorbeeld moet u een ATR certificaat op laten maken. Ook kan het zo zijn dat u een EUR.1 certificaat moet opmaken om aan te tonen dat de goederen uit EU komen. Ook wordt er vaak gevraagd om een Certificaat van Oorsprong. Een Certificaat van Oorsprong (C.v.O.) toont de oorsprong van uw goederen aan. Moet u handtekeningen of documenten legaliseren? Ook hierbij zijn we u graag van dienst.

TTS-Customs-Logo-KvK Wat verzorgen wij:

  • EUR.1 en EUR-MED certificaat
  • ATR Certificaat
  • Certificaat van Oorsprong (C.v.O.)
  • Legaliseren van Handtekeningen en Documenten

 

Heeft u geen kennis van deze zaken dan kan het u veel tijd en energie kosten om deze KvK exportdocumenten zelf op te maken. Bij TTS hebben we de kennis in huis om dit snel en tegen lage kosten voor u te regelen.

Vaak heeft u dezelfde dag de exportdocumenten al in huis!

  • Alle soorten KvK exportdocumenten maken we digitaal voor u op!
  • Wij kunnen ook uw uitvoeraangifte(s) verzorgen
  • U heeft zelf geen kennis nodig voor het opmaken van deze documenten
  • TTS is AEO-F gecertificeerd, een betrouwbare partner dus!
  • Ook voor alle douane aangiftes kunt u bij ons terecht


Besteed uw KvK exportdocumenten ook uit en bespaar tijd en geld!

Weet u wat er allemaal nodig is om de juiste exportdocumenten te verzorgen? Als het antwoord nee is kunt u het beter uitbesteden. Onze douane en export specialisten weten precies wat er nodig is voor uw export zending. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen u meteen wat er nodig is voor uw zending. Uiteraard kunnen we u ook van dienst zijn met het transport van uw goederen! Onze transport afdeling kan uw goederen tegen concurrerende tarieven transporteren.


Contact over exportdocumenten of andere zaken?

Wilt u Kamer van Koophandel Exportdocumenten op laten maken en wilt u weten wat het kost? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. We vertellen u meteen wat u wilt weten!


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.