Luchtvracht

Luchtvracht is in goede handen bij TTS TransAir®

 

Luchttransport vraagt een andere benadering dan het traditionele wegtransport. Derhalve hebben wij besloten om de luchtvracht afdeling in een eigen jas te steken;

TTS TransAir® | Worldwide Air Freight

 

Als IATA member en erkend luchtvrachtagent biedt TTS TransAir® luchtvrachtdiensten wereldwijd aan. Import, export en cross trades tussen de verschillende werelddelen is onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden van TTS TransAir®. Geen bestemming is te gek voor TTS TransAir®.

Heeft u naast wegtransport ook luchtvracht?

 

Wij staan bekend om onze expertise wat betreft wegtransport, warehousing en douane. Veel bedrijven hebben echter naast wegtransport IATA - Luchtvrachtook luchttransport. Wat is er dan beter om de luchtvrachten uit te besteden aan een luchtvrachtexpediteur die weet waar ze over praten. TTS TransAir® is volledig gespecialiseerd in luchtvracht. Geen bestemming wereldwijd is onbereikbaar voor de Air Cargo Managers van TTS TransAir®. En ook TTS TransAir® werkt met vaste contactpersonen en korte communicatielijnen. Tevens zijn wij lid van een aantal internationale netwerken van Erkende Luchtvrachtagenten. Hierdoor hebben wij wereldwijd nabij alle grote luchthavens een vertegenwoordiging die de afhandeling van uw luchtvracht kan uitvoeren. Als volwaardig IATA member is TTS TransAir® in staat om rechtstreeks zaken te doen met ruim 250 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor profiteert u niet alleen van scherpe luchtvrachttarieven maar bent u er ook van verzekerd dat de veiligheid van uw zending in goede handen is.

TTS TransAir® is de enige IATA aangesloten luchtvrachtexpediteur in Overijssel. Hierin onderscheidt TransAir® zich van de massa en kunt u erop vertrouwen zaken te doen met een betrouwbaar bedrijf. Periodiek wordt de luchtvrachtafdeling gecontroleerd door de Koninklijke Nederlandse Marechaussee op haar functioneren. De Marechaussee controleert streng op de gestelde voorwaarden omdat veiligheid in de luchtvracht een zeer belangrijk aspect is.

 

Bij TTS TransAir® is uw luchtvracht in veilige handen

 

Luchtvracht expediteur

Het team van TTS TransAir® is in zijn geheel opgeleid als Beveiligings Adviseur Luchtvracht en kent de regelgeving omtrent luchttransport als geen ander. Prettig te weten dat uw zending dus in veilige handen is. Mede dankzij onze eigen Douane afdeling kunnen we u ook adviseren over de incoterms en andere leverafspraken die u met uw klant aan de andere kant van de wereld moet maken. Vragen staat altijd vrij bij TTS, dus maak gebruik van onze kennis op dit gebied.

 

Wat kost luchtvracht?

Luchtvracht is niet de goedkoopste vorm van transport. Maar u bent er wel van verzekerd dat uw goederen binnen enkele dagen of zelfs uren in bijvoorbeeld China kunnen staan. Met geen andere transportmodaliteit is dit te realiseren. Luchtvracht kosten worden berekend op het aantal kilogrammen dat u wilt vervoeren en loopt uiteen van € 0.80 tot enkele euro’s per kilogram. Ook moet er rekening gehouden worden met het volume gewicht van uw zending. Daarnaast moet er vaak een uitvoeraangifte of importaangifte opgemaakt worden. Het maken van de Airwaybill zit bij de prijs van de luchtvracht in. Het beste kunt u online een offerte aanvragen voor luchtvracht op de site van TTS TransAir®. Binnen enkele uren heeft u een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.

Kortom, heeft u luchtvracht? Dan bent u bij TTS TransAir® aan het juiste adres.

 

tts transair luchtvracht


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.