De ATB Group, met vestigingen in Enschede en Rijssen, is vanwege een sterke omzetgroei in moeilijke tijden genomineerd voor de prestigieuze High Growth Awards 2014. Dochteronderneming BTA International dingt bovendien mee naar een FD Gazelle.

ATB Group ontvangt High Growth Award nominatieENSCHEDE/RIJSSEN – De Twentse ATB Group, een nieuwe naam in de wereld van transport en logistiek, behaalde dit jaar een omzetgroei van maar liefst 58 procent. Het bedrijf, dat bestaat uit BTA International uit Enschede en het Rijssense TTS Quality Logistics, wordt daarom beloond met een nominatie voor de High Growth Awards 2014. “We laten zien dat je door kwaliteit en inventiviteit in moeilijke tijden succesvol kunt zijn”, zegt directeur/eigenaar Edwin Asveld (30). “Ook in een sector die het nog steeds erg zwaar heeft.”

Compleet pakket aan diensten

De transportondernemer is sinds enkele jaren aandeelhouder van BTA International, dat gespecialiseerd is in transporten naar Spanje en Portugal. In 2013 lijfde Asveld TTS Quality Logistics in. “TTS is een full-service organisatie die zich voornamelijk richt op transporten naar Oost-Europa, Rusland en Centraal Azië. Met 20.000m2 warehousing capaciteit in Rijssen verzorgen we ook de opslag van goederen en alle douanezaken rond een internationaal transport.”


Tweede nominatie

Onder leiding van een jonge directeur boekt de ATB Group bijzondere resultaten. De totale omzet van het overkoepelende bedrijf groeide de afgelopen jaren met maar liefst 58% tot bijna 12 miljoen euro. Daarmee onderscheidt de organisatie van Asveld zich in een moeilijke markt. Een nominatie voor de High Growth Awards ontvang je niet alleen op omzetgroei, maar er wordt ook beoordeeld op factoren als ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie en de strategie in het groeiproces.

“Naast de High Growth Award maken we ook kans op een andere belangrijke prijs”, zegt Asveld trots. Hij doelt daarmee op de FD Gazelle, waar ‘zijn’ BTA International voor genomineerd is. De Enschedese expediteur dankt de nominatie aan een omzetstijging van 21 procent over de laatste drie jaar. In 2012 werd BTA International ook al genomineerd voor de FD Gazelle. Met 62% belandde BTA destijds in de top 3 van Overijssel.


Plannen voor de toekomst

Edwin Asveld is ondanks de behaalde resultaten nog niet tevreden. “Bescheidenheid siert de mens, maar samen met het geweldige team van zowel BTA als TTS mogen we natuurlijk wel trots zijn op wat we bereikt hebben. Natuurlijk willen we de prijzen nu ook graag winnen. We gaan verder op de weg die we ingeslagen hebben en zullen de organisatie de komende tijd nog verder ontwikkelen.”

 
Share this post onLinkedInFacebookTwitter

Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.