Quality

Bij ons kiest u voor gegarandeerde kwaliteit                

Wie op zoek is naar een dienstverlener, in welke sector dan ook, wil graag zeker weten met de beste partner in zee te gaan. Mond-tot-mond reclame is daarvoor een goede bron, maar is nooit helemaal objectief. Om toch zeker te weten of een bedrijf de kwaliteit kan leveren die het belooft, zijn keurmerken en certificaten natuurlijk wel een goede garantie. TTS levert sinds 1986 al topkwaliteit op logistiek gebied.

Bij TTS kiest u voor kwaliteit!

Daarom zijn wij in het bezit van verschillende keurmerken, van ISO tot SKAL, die garanderen dat onze complete bedrijfsvoering van hoogstaand niveau is. De keurmerken richten zich dan ook niet alleen op onze logistieke diensten, maar ook op de service die wij u bieden.

  • De keurmerken en certificaten garanderen onze kwaliteit
  • Jaarlijks tonen we aan de certificaten te mogen behouden
  • Zowel vaktechnisch als bedrijfsmatig voldoen we aan alle eisen
  • Ook voor de opslag van specifieke goederen zijn we gecertificeerd
  • Kwaliteit is bij TTS sinds 1986 in het DNA verweven

 

Keurmerken: een garantie voor u, een motivatie voor ons

Welke van de vele keurmerken die we hebben we ook bespreken, allemaal zijn ze even belangrijk voor ons. Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat u zeker weet de juiste logistieke partner te hebben gevonden, het houdt ons ook scherp en ambitieus. Elk jaar moeten we namelijk voldoen aan alle gestelde eisen om een specifiek keurmerk of certificaat te mogen behouden. En daar profiteert u van.

Of het nu gaat om de garantie van een goede en betrouwbare bedrijfsvoering met een ISO 9001 keurmerk, of het mogen op- en overslaan van diervoeders met een GMP B3-standaard, bij ons is alle kwaliteit gewaarborgd. Om meer te weten over de precieze inhoud van onze kwalificaties kunt u op de onderstaande links klikken. Heeft u vervolgens nog vragen? Neem dan contact met ons op.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.