AEO-F

Ons AEO-F certificaat voorkomt onnodige controles

Wie zich bezighoudt met internationale handel wil het liefst zo min mogelijk controle op handelswaar en documenten. Niet dat het daarmee gemakkelijker moet worden om met schimmige handel bezig te zijn, maar om het in- en uitvoeren van producten te vergemakkelijken. Daarom is bij de douane het AEO-F (Authorised Economic Operator) certificaat in het leven geroepen. Wij beschikken over het volledige AEO certificaat, dus zowel AEO veiligheid als AEO douanevereenvoudiging.

Naast vele andere keurmerken en certificaten zijn wij in het bezit van dit AEO-F certificaat. Daarmee hoeft u niet zelf aan allerlei voorwaarden te voldoen om toch te kunnen profiteren van een vlekkeloze afhandeling van uw transport. Zeker als wij alle douanezaken voor u regelen. Wilt u dus zeker weten dat uw logistieke traject zo efficiënt mogelijk verloopt, dan zijn wij de ideale partner om mee samen te werken

  • Ons AEO-F certificaat voorkomt extra controles op uw goederen en douanepapieren
  • Onze transporten krijgen voorrang bij verplichte controles
  • Uw transport verloopt daardoor sneller dan bij een ander transportbedrijf
  • U hoeft zelf niet aan extra voorwaarden te voldoen
  • Het AEO-F certificaat is slechts één van onze vele keurmerken die kwaliteit garanderen

 

Ons certificaat, voor u een meerwaarde

Naast verschillende keurmerken die de kwaliteit van onze organisatie garanderen – zoals ISO 9001 en ISO 22000 – beschikken we ook over een aantal certificaten die ervoor zorgen dat onze transporten soepel langs grensposten rijden.

Een goed voorbeeld hiervan is ons AEO-F certificaat, dat uit ervaring voor veel van onze klanten een grote meerwaarde biedt. Omdat dit keurmerk aantoont dat wij over veel kennis op het gebied van douanezaken beschikken zorgt het voor minder controles en eenvoudigere aangiftes. En daar hoeft u niets extra’s voor te doen.

 

Download hier ons AEO-F certificaat. 

 

Contact

Bent u benieuwd wat het AEO-F certificaat voor effect kan hebben op uw transporten? Of wilt u weten over welke keurmerken wij nog meer beschikken? Vul dan ons contactformulier in, dan krijgt u altijd binnen één werkdag een reactie.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.