ISO 22000

ISO 22000 voor de behandeling van voedingsmiddelen

Als u zakendoet in de wereld van voedsel of voedingsmiddelen bent u vast bekend met het ISO 22000 keurmerk. Sterker nog, u zoekt waarschijnlijk naar partners die het certificaat al in hun bezit hebben. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast het ISO 9001 certificaat dat ons niveau van kwaliteitsmanagement garandeert, beschikken we namelijk ook over een ISO 22000 kwalificatie. Dit keurmerk toont aan dat we op het hoogste niveau omgaan met voedingsmiddelen en dat we voor zowel het vervoer, de opslag als het verpakken een perfecte partner zijn.

  • Ons ISO 22000 keurmerk garandeert een goede behandeling van uw voedingsmiddelen
  • Het keurmerk beschermt uw handelswaar ook tegen besmettingsgevaar
  • U kunt uw klanten geruststellen met onze keurmerken
  • Met ISO 22000 zijn ook de HACCP-principes geborgd
  • Wij kunnen ook biologische (voedings) producten opslaan


Onze ISO 22000 certificering beperkt uw risico’s

Wie internationaal zakendoet, wil ook internationaal kunnen aantonen dat dit op het hoogste niveau gebeurt. Daarom is het prettig om te kunnen schermen met een partner die in het bezit is van verschillende internationaal geldende keurmerken, waaronder het ISO 22000 certificaat.

Dit keurmerk garandeert dat voedingsmiddelen op de juiste manier worden vervoerd, opgeslagen, verpakt en gedistribueerd. Bovendien vereist het behouden van de kwalificatie dat wij ons continu proberen te verbeteren op gebieden zoals risicobeheersing, transparantie bedrijfsvoering en interactieve communicatie. Daarmee weet u altijd zeker dat uw goederen met de grootste zorg behandeld worden.

Als u naast het ISO 22000 keurmerk ook onze andere kwalificaties bekijkt weet u zeker dat u in ons de perfecte logistieke partner gevonden hebt.

Download hier ons ISO22000 certificaat. 

 

Contact

Wilt u weten op welke manier ons ISO 22000 keurmerk u kan helpen op de internationale markt? Of wat we voor u kunnen doen op het gebied van vervoer en opslag van voedingsmiddelen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op, we zitten voor u klaar.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.