voorwaarden

Voor alle expeditie en/of transport werkzaamheden werken wij onder FENEX-Condities. Voor alle aanvullende diensten, zoals op- en overslag, physical distribution en douane werkzaamheden werken wij onder de Logistieke Service Voorwaarden 2014 (LSV 2014).
Alle transporteurs die ingezet worden door ons zijn dwingendrechtelijk verzekerd conform de CMR condities bij internationaal transport. U dient er rekening mee te houden dat op al onze werkzaamheden onze algemene voorwaarden van toepassing zijn. Wilt u meer informatie met betrekking tot de verzekering van uw goederen, neemt u contact met ons op. Wij kunnen u ook graag voorzien van een All-Risk verzekering op uw goederen. Neemt u contact met ons op en wij staan u graag te woord.

 

Algemene voorwaarden TTS Quality Logistics B.V.
Fenex Condities
CMR Condities
Logistieke Service Voowaarden (LSV) 2014 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.