TTS Quality Logistics on Radio!

Even voorstellen: TTS Quality Logistics is een logistieke ketenregisseur met een aantal specialismen. Binnen ons bedrijf kennen wij de volgende afdelingen:

Transport | Warehousing | Customs

 

Transport

TTS Transport - Dé Logistiek ketenregisseur!Sinds 1986 zijn wij al onderweg in Europa. Initieel veel Duitsland transport, maar de focus ging vrij snel naar het Oosten van Europa. Inmiddels bereiken onze transporten zelfs bestemmingen als Kirgizië of Siberië in Rusland. Onze kracht zit hem in het persoonlijke contact, de snelle offertes voor uw transport en de goede spreiding van ons netwerk in de landen van bestemming.

Waar moeten uw goederen naar toe? Klik op een van de regio’s voor meer informatie!

 

Wilt u direct een offerte ontvangen voor uw transport? Of wilt u uw huidige tarief vergelijken met die van ons? Vult u ons offerteformulier in (binnen 1 minuutje gebeurd) en u ontvangt binnen enkele uren dezelfde dag een offerte retour!

 

Warehousing

TTS WarehousingNabij de Oost Europa corridor – de A1 snelweg – hebben wij Warehouses in gebruik met een totale oppervlakte van 20.000m2. Dat zijn 5 voetbalvelden bij elkaar! We beschikken over meerdere warehouses waar we elk soort en type goederen kunnen opslaan. Food of Feed opslaan? Geen probleem, maar ook voor goederen die onder normale condities opgeslagen moeten worden hebben wij de geschikte ruimte beschikbaar.   Naast de fysieke opslag van de goederen verzorgen wij ook de overslag, of het ompakken van uw goederen. Moet er een sticker op? Geen probleem, onze eigen label en stickermachines draaien de stickers af zoals u wilt. Vervolgens etiketteren wij uw goederen met die sticker. Onze transportafdeling verzorgt de distributie van de goederen binnen Nederland, of heel Europa. Wilt u goederen opslaan in ons Douane Entrepot zodat u de afdracht van Importheffingen kunt uitstellen? Ook geen probleem!

Dagelijks hebben wij containerdiensten op de belangrijke havens van Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam. Ofwel via de weg, ofwel via de binnenvaart, wat u maar wenst. Zoekt u een betrouwbare partner voor de opslag en distributie van uw goederen, dan heeft u die partner gevonden.

Wilt u meer weten over warehousing? Lees meer… 

Service en kwaliteit zijn de basis van onze dienstverlening. Om aan te tonen dat wij dit ook echt belangrijk vinden zijn wij breed gecertificeerd! Zo zijn wij gecertificeerd voor ISO 9001 & ISO 22000. Maar ook GMP+, SKAL en erg belangrijk bij transporten met Douane begeleiding: AEO-F. Wilt u meer weten? Klik op Quality!

 

CustomsAEO-Full - TTS Customs is uw partner voor Douane Documenten!

Douane is niet voor iedereen dagelijks werk. Maar gaan uw goederen de Europese grens over krijgt u er toch mee te maken. Onze AEO-F gecertificeerde Douane afdeling maakt allerlei Douane en Export documenten voor u op. Vaak geheel digitaal en zonder dat u er enige moeite voor hoeft te doen. Wij houden in de gaten of uw uitvoeraangiftes aangezuiverd worden. Onze AEO-Full certificering heeft een groot voordeel, dankzij deze status hebben wij veel minder fysieke controles en is het makkelijker plannen. Onze douane specialisten weten wat er nodig is voor aan documentatie voor uw land van bestemming. Mocht u bijvoorbeeld een transport naar Turkije hebben, dan zal uw klant in Turkije altijd vragen om een ATR certificaat. Deze en vele andere Kamer van Koophandel documenten maken we voor u op.

Meer weten? Neem contact met ons op en we maken snel een passende offerte voor de opmaak van uw Douane documenten.

Nog een keer onze radiospotjes luisteren? Klik hier! 

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.