Transport Oezbekistan

Ondanks de afstand werken wij snel en efficiënt

Een transport naar Oezbekistan wordt bij ons werkelijkheid

Oezbekistan: het klinkt niet alleen ver, dat is het ook. Dat betekent echter niet dat een transport naar Oezbekistan bij ons niet mogelijk is. Net zoals bij alle bestemmingen in Europa, kunnen wij namelijk ook een vervoer naar dit Centraal Aziatische land voor u verzorgen. Net zoals een transport vanaf Oezbekistan, natuurlijk. Onze douane-experts zorgen ervoor dat alle benodigde papieren op tijd klaarliggen, terwijl onze planners een betrouwbare en snelle transporteur met kennis van zaken voor u regelen. Moet uw transport Oezbekistan bereiken? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres.

  • Transport Oezbekistan nodig? TTS realiseert hetEen transport naar Oezbekistan kan al na 14 dagen op de bestemming zijn
  • Groupage vervoer wordt binnen ca. 22 dagen afgeleverd
  • Onze eigen customs-afdeling verzorgt alle documenten
  • Onze maximale bruto laadgewicht is maar liefst 20 ton
  • Onze ervaring met dergelijke transporten zorgt voor een soepel verloop hiervan

 

Een transport naar Oezbekistan als een zorgeloos project

Als u merkt dat u de werkzaamheden van uw organisatie kunt uitbreiden door zaken te doen met een Oezbeekse klant, bent u daar vast blij mee. Dat gevoel mag niet verpest worden als u hoort hoeveel organisatie er vereist is om een transport in Oezbekistan te krijgen. Daarom kunt u dit het beste door ons laten verzorgen. Wij hebben, vanwege onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk, namelijk al aan één telefoontje genoeg om uw transport op de weg te krijgen. Heeft uw transport Oezbekistan als bestemming? Laat ons dan uw logistieke partner zijn. Daarmee benut u namelijk altijd het maximale potentieel van uw organisatie.

 

Heeft uw transport Oezbekistan als bestemming? Laat ons via het offerteformulier weten wat u precies nodig heeft en we sturen u binnen een paar uur een offerte toe. Is er haast geboden bij uw transport? Neem dan telefonisch contact met ons op, zodat we direct een op maat gemaakte offerte kunnen opmaken.

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.