Transport Oost Europa

Wij regelen meer dan alleen een betrouwbare transporteur

Voor een transport naar Oost Europa moet u bij ons zijn

Betrouwbaar transport naar Oost Europa, TTS is uw partner.Transport naar Oost Europa is een veelgevraagde vorm van logistiek. Niet zo gek natuurlijk, als je bekijkt wat Oost Europese bedrijven voor Nederlandse organisaties kunnen betekenen. Het vergt alleen veel werk om een transport Oost Europa te laten bereiken. Dat werk nemen wij u graag uit handen. Daarmee weten we zeker dat we een transport of efficiënte wijze kunnen organiseren. En u kunt zich snel richten op een volgende klus. En natuurlijk geldt: ook als u een transport vanaf Oost Europa zoekt, staan we voor u klaar.

  • Ieder land in Oost Europa kunnen we bereiken
  • De transittijden variëren van slechts 2 tot maximaal 8 dagen
  • Onze afdeling customs verzorgt alle benodigde documenten, zoals een EX-A en het CvO
  • Ons maximum laadgewicht is in veel gevallen 24 ton
  • Ook een transport vanaf Oost Europa kan bij ons snel de weg op


Uw transport naar Oost Europa loopt bij ons geen tijdsverlies op

Heeft u klanten in Tsjechië, Letland of het verre Albanië? Dan kunt u inschatten hoeveel er komt kijken bij een transport van of naar Oost Europa. De tijd die u hieraan kwijt bent besteedt u liever aan het binnenhalen van een volgende klus.

Wilt u met een transport Oost Europa bereiken, laat ons dan het hele traject verzorgen. Dan kunt u al na één telefoontje zorgeloos verder werken, terwijl wij de afspraken met uw klanten nakomen. In welk land uw goederen ook afgeleverd moeten worden.

Offerte aanvragen bij TTS Quality Transport B.V.Heeft u transport naar een van deze bestemmingen? Wilt u weten wat de transport kosten zijn? Vul eenvoudig ons online offerte formulier in en u ontvangt binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte.

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.