Transport Slovenië

Uw zending wordt altijd binnen enkele dagen afgeleverd

Wij weten waar een transport naar Slovenië om vraagt

Waar u ook moet zijn, in de hoofdstad Ljubljana of ergens anders, bij een transport naar Slovenië heeft u vaak geen tijd te verliezen. U wilt namelijk altijd de afspraken met uw klanten kunnen nakomen. Daarom is het lastig dat u zoveel moet regelen voordat een transport de weg op kan.

Ljubljana als uitvalsbasis voor transport Slovenië. TTS is uw transportpartner voor Slovenië.Wij nemen u daarom al deze zorgen uit handen door het gehele traject rond een transport te verzorgen. Heeft uw transport Slovenië als bestemming, dan weten wij bijvoorbeeld precies welke douanepapieren vereist zijn. Of heeft u een transport van Slovenië naar Nederland of Duitsland nodig? Ook dan kunnen we snel passend maatwerk leveren. Zo kunt u zorgeloos de afspraken met uw klanten nakomen en ons het werk laten doen.

Bereken zelf de kosten voor een transport Slovenië

Onze #Transculator berekent automatisch de transportkosten voor uw transport van of naar Slovenië. Klik op onderstaande button en voer simpelweg de gevraagde gegevens in. U hoeft enkel de laad- en losplaats, de laaddatum en de goederengegevens in te voeren, de Transculator verzorgt de rest voor u.

transport Slovenie

  • Compleet ladingen kunnen bij ons al binnen 2 dagen in Slovenië
  • Groupage transport en deelpartijen bereiken altijd binnen 4 dagen hun bestemming
  • Sinds 1986 zijn wij al actief in transport Oost Europa
  • U kunt bij ons tot maximaal 24 ton bruto laadgewicht laten vervoeren
  • Ook een transport vanaf Slovenië kan na één telefoontje beginnen


Laat uw transport naar Slovenië geen tijdsverlies oplopen

Transport naar Slovenië is dagelijks werk voor TTS.Wij weten hoeveel belang u heeft bij het nakomen van afspraken met uw buitenlandse klanten. Daarom is het essentieel dat uw transport binnen een gestelde deadline wordt afgeleverd. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen regelen wij het gehele traject rondom een transport.

Hetzelfde geldt natuurlijk als u een transport van Slovenië naar Nederland nodig heeft. Ook dan hebben we altijd snel een chauffeur beschikbaar en liggen alle papieren op tijd klaar. Kort gezegd: moeten uw goederen op transport naar Slovenië en wilt u geen tijd verliezen? Laat ons het voor u regelen.

Bent u benieuwd naar onze levertijden en prijzen voor uw transport? Als u het offerte formulier invult krijgt u altijd binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.