Meer dagelijkse ritten, verbeterde dienstverlening en ruime ervaring: transportbedrijf TTS Quality Logistics uit Rijssen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround logistiek dienstverlener van topniveau. Daarmee ligt de weg naar Oost Europa, maar ook naar talloze andere bestemmingen, definitief open.

Door het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen en het vergroten van het aantal vertrekken richting verschillende bestemmingen kan TTS Quality Logistics elke logistieke vraag positief beantwoorden. Zo is het aantal vertrekken naar diverse landen in Oost Europa, als Kroatië en Tsjechië, maar ook de Baltische Staten en Polen enorm gestegen. Nagenoeg dagelijks vertrekken er vrachtwagens onder de vlag van TTS met groupage zendingen en deelpartijen. Zelfs de bestemmingen als Kazachstan, Oezbekistan en Kirgizië ver buiten Europa hebben een wekelijks vertrek.

TTS Quality Logistics - Transport naar Oost EuropaBovendien beschikt TTS Quality Logistics over ruime mogelijkheden voor de opslag, overslag en verwerking van goederen in Nederland. In eigen beheer, vlakbij de snelweg A1, kan tot wel 20.000 vierkante meter aan goederen worden opgeslagen. Gebruikmakend van verschillende warehouses biedt TTS voor elk soort product opslagcapaciteit aan. Van simpele handelsgoederen tot warehousing van Food en Feed producten onder de hoogste kwaliteitseisen. En dat is een keiharde garantie, want het bedrijf beschikt over een groot arsenaal aan certificaten en keurmerken, variërend van ISO 9001 en ISO 22000 tot Bio-SKAL, GMP B3 en AEO-F.

Maar TTS Quality Logistics gaat nog verder. Want door alle bijkomende logistieke werkzaamheden van haar klanten over te nemen kan gerust worden gesproken van een totaalpakket aan diensten. Zo beschikt het bedrijf over een eigen customs afdeling die alle douanezaken verzorgt, kunnen goederen verkoopklaar worden gemaakt door ze bijvoorbeeld te verpakken en stickeren, en biedt een uniek systeem van voorraadbeheer altijd een actueel inzicht in de voorraadstand.

En waar het bedrijf misschien nog wel het meest trots op kan zijn is de goede reputatie die in de afgelopen dertig jaar is opgebouwd. Die heeft namelijk geresulteerd in veel kennis en een uitgebreid netwerk, waardoor ieder logistiek probleem kan worden opgelost.

Om de naamsbekendheid van TTS Quality Logistics een verdere boost te geven is er een grote mediacampagne gestart. De aankomende weken is een ludiek spotje te horen van TTS op radiozenders als Radio538, Radio 1 en BNR Nieuwsradio.

Beluister de Radiospotjes hier!

Share this post onLinkedInFacebookTwitter

Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.