Food, Feed en Biologische opslag

Verpakte (biologische) voedingsmiddelen opslaan?

Sinds begin jaren negentig heeft TTS zich gespecialiseerd in warehousing. Met name in de opslag van verpakte voedingsmiddelen heeft TTS zich ontwikkelt tot een solide partner van de voedingsmiddelen industrie. TTS beschikt in Rijssen over meerdere locaties waar goederen specifieke opslag plaats vindt. Of het nu gaat om dozen, pallets, zakgoed of big bags, we kunnen alles opslaan. De kennis van uw producten, vaste gemotiveerde medewerkers en persoonlijk contact met de warehouse planning, uw garantie voor een solide partnerschap.Opslag van biologische producten

 • Opslag van verpakte voedingsmiddelen
 • Ook warehousing van biologische producten
 • Value Added Logistics verzorgen wij intern
 • Vaste contactpersonen
 • Directe containerdiensten naar Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen
 • TTS stickert, labelt en maakt uw product verzendklaar
 • Europawijde distributie van uw producten via de transportafdeling

 

Kwaliteit is de basis van onze dienstverlening

TTS staat voor kwaliteit! Om dit met enige overtuiging ook aan te tonen beschikt TTS over een heel scala aan certificeringen en keurmerken. Klik op een van de keurmerken voor meer informatie.

 • ISO9001 – Algemeen kwaliteitssysteem
 • ISO22000 – internationale certificering voor de opslag van voedingsmiddelen (FOOD)
 • GMP-B3 – internationale certificering voor de opslag van diervoeders (FEED)
 • BIO-Skal – voor de opslag van biologische goederen
 • AEO-F – Authorised Economic Operator – Full


Sinds 2014 ook opslag van biologische goederen

skal_biocontroleDe biologische industrie is een sterk groeiende markt. Consumenten worden zich steeds bewuster van de voeding die men nuttigt. Van vele producten is inmiddels ook een biologische variant verkrijgbaar. TTS is door het SKAL gecertificeerd voor de opslag van biologische producten en goederen. Wij zijn de logistieke schakel in de keten, en doordat wij EKO-Skal gecertificeerd zijn behouden uw producten de biologische status als ze bij ons in opslag zijn geweest. Dus heeft u droge en verpakte biologische producten en zoekt u een goede partner voor de warehousing hiervan? TTS is het antwoord.  Lees hier meer over Biologische Warehousing en certificering.

 

Niet alleen opslag van voedingsmiddelen  

Omdat TTS in verschillende panden haar opslag verzorgt, kunnen we voor elk soort goederen de juiste opslaghal selecteren. Alle opslagloodsen voldoen wel aan onze hoge kwaliteitsstandaard! U wilt uw goederen toch ook graag onder een betrouwbaar dak opslaan? Vrij van vocht, ongedierte en insecten klinkt als normaal, maar helaas zien wij in de markt wel anders. Het bewustzijn dat er goed voor uw producten gezorgd moet worden is de basis van de logistieke dienstverlening.

Uw logistieke proces ondergebracht bij 1 betrouwbare partner

TTS - Logistieke ketenregisseurImporteert u voedingsmiddelen vanuit Azië of bijvoorbeeld Zuid-Amerika? Wij verzorgen graag het gehele traject voor u, u heeft de zekerheid dat u werkt met vaste contactpersonen die weten waar u over praat. TTS regelt dat de container afgehaald wordt in het land waar u de goederen gekocht heeft, en via een van de havens Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen verzorgen wij de containertrucking naar Rijssen. De Customs afdeling verzorgt de inklaring van de goederen, en op uw wens kunnen de goederen zelfs in ons douane entrepot opgeslagen worden. Als u de goederen verkocht heeft maken wij ze verzendklaar, en regelen het transport naar de eindbestemming. Uiteraard voorzien wij de goederen van de juiste documenten en eventeel labelen wij de producten op uw verzoek.

Dit gehele proces kunt u in gang zetten met 1 telefoontje of een e-mail.


Referenties van andere tevreden TTS klanten

TTS gaat voor een langdurige en betrouwbare samenwerking. Voor veel van onze klanten verzorgen wij letterlijk al decennia de opslag van voedingsmiddelen of andere producten. Wilt u eens praten met andere TTS klanten? Wij verstrekken graag een aantal referenties. Betere reclame als tevreden klanten bestaat namelijk niet.

 

Contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor de opslag van voedingsmiddelen? Wilt u informatie over de warehousing van biologische goederen? We nemen graag de tijd voor u. Neemt u contact met ons op en we geven direct antwoord op uw logistieke vragen!

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.