Physical Distribution

Met Physical Distribution regelen we uw gehele bezorgproces

Ondanks dat we als transportspecialist de meeste tijd besteden aan de import en export van uw handelswaar, wil dat niet zeggen dat na het ophalen van de goederen de klus geklaard is. In Nederland moeten de producten vaak nog worden verpakt en afgeleverd bij de gebruiker.

Daarom kunt u bij ons ook terecht voor deze laatste stap in het logistieke traject, de Physical Distribution. Vanuit onze eigen opslag zorgen we ervoor dat uw goederen worden afgewerkt en geleverd aan uw klanten.

  • Laat uw geïmporteerde handelswaar in delen afleveren bij uw klanten
  • Wij bestickeren en labelen uw producten met uw verpakking
  • Voor tijdelijke opslag kunt u ook bij ons terecht
  • Uw voorraadbeheer is bij ons in goede handen
  • Tijdens het gehele proces heeft u slechts één contactpersoon in Nederland

 

TTS regelt ook de laatste stap in het logistieke traject, de Physical Distribution


Onze Physical Distribution neemt u veel werk uit handen

Hoe prettig zou het zijn als u slechts één partner nodig heeft om goederen vanuit het buitenland afgeleverd te krijgen bij uw eigen afnemers. Helemaal als deze in de tussentijd de producten verwerkt op de manier die u wenst.

Bij ons kunt u voor deze complete service terecht. Opslag, verpakken, bestickeren, alles kunnen we van u overnemen. Op die manier loopt het traject op de meest efficiënte manier en kunt u snel weer tijd besteden aan uw eigen klanten.

Ook de administratieve zaken, zoals het verkrijgen en verwerken van douanepapieren en het opstellen van pakbonnen en facturen, behoren tot onze taken. En gezien onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw goederen bij ons in goede handen zijn. Bent u benieuwd op welke efficiënte manier wij uw Physical Distribution kunnen verzorgen? Neem dan direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij nemen uw wens in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Inventariseert u liever eerst onze diensten of heeft u een vraag? Wij zitten ook telefonisch voor u klaar.

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.