Stickeren en Labelen

Laat ons uw producten stickeren en labelen

TTS kan ook uw producten stickeren en labelenVeel producten die uit het buitenland naar Nederland zijn gehaald zijn daarmee nog niet klaar om afgeleverd te worden aan de eindgebruiker. Er moeten bijvoorbeeld nog Nederlandse verpakkingen omheen komen. Voor een ondernemer is het gemakkelijk als de logistieke dienstverlener de producten ook kan stickeren of labelen. Dan heeft hij of zij namelijk maar één partner nodig om het gehele logistieke proces af te handelen.

Wij zijn die partner. Naast het transport verzorgen we namelijk ook de opslag van uw goederen en verschillende Value Added Logistics diensten. Daarmee heeft u vanaf het moment dat u de handelswaar laat importeren geen omkijken meer naar uw producten.

 

  • Stickeren en labelen kunnen we intern voor u verzorgen
  • Ook opslag en overslag behoort tot de mogelijkheden
  • Met de laatste stap, fysieke distributie, ronden we het complete logistieke proces af
  • We kunnen ook uw voorraden beheren
  • Gedurende het gehele traject heeft u slechts één contactpersoon

 

Stickeren en labelen van uw produkten!Professioneel stickeren en labelen van uw producten

Als ondernemer weet u hoeveel tijd het logistieke proces kan kosten. Vooral als u alle stappen door verschillende partners moet laten uitvoeren. Daarom bieden wij het hele traject: van import tot distributie en alles wat daarbij komt kijken.

Daarbij hoort ook het professioneel stickeren en labelen van uw producten. Daarmee zorgen wij ervoor dat uw producten de uitstraling krijgen die ze verdienen, en ze klaar zijn voor aflevering aan de eindgebruiker. Zo weet u zeker dat op een zeer efficiënte manier het gehele logistieke traject laat afwerken.

 

Wilt u weten op welke manieren we uw producten kunnen stickeren en labelen en wat dit kost? En bent u benieuwd op welke manier we daarna ook de distributie van de goederen kunnen regelen? Vul dan het contactformulier in. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Heeft u geen tijd te verliezen? We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar. Dan kunnen we meteen onze mogelijkheden uitleggen.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.