Wereldwijde Zeevracht

Zeevracht laten verzorgen door TTS TransOcean®

Waar andere afdelingen van TTS u al van wegtransport en luchtvracht kunnen voorzien, vraagt zeevracht weer een andere benadering. Daarom is er onder de vlag van TTS TransOcean een speciale afdeling opgericht voor zeevracht. Zo kunnen wij u altijd voorzien van de juiste vorm van transport en toch de expertise behouden.

tts transocean zeevracht

 

TTS TransOcean® | Worldwide Ocean Freight

 

Grote volumes vervoeren en daarbij op kosten besparen; de zeevracht mogelijkheden van TTS TransOcean® bieden veel kansen voor uw containervervoer, kleine groupage ladingen en zelfs voor uw douanezaken. Soms is het zelfs verstandig om een wegtransport en een zeevracht gezamenlijk te organiseren. Dankzij de specialisten op onze zeevrachtafdeling weten wij altijd de beste oplossing te vinden voor uw logistieke vraag. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld zeevrachten met een betrekkelijk korte afstand; ook wel Short-Sea genoemd, maar ook voor een FCL (Full Container Load) zeevracht en een LCL (Less than Container Load) zeevracht bent u bij TTS TransOcean® aan het goede adres. Wereldwijde deep-sea zeevracht is ook dagelijks werk voor de expediteurs van TTS TransOcean®.

Niet alleen kan TTS TransOcean® voor u een scherp geprijsde zeevracht in gang zetten, ook voor alle douaneformaliteiten kunt u bij ons terecht. Vanwege onze eigen douane-afdeling kunnen wij direct alles voor u op een rijtje zetten. Onze eigen gespecialiseerde en ervaren douane-declaranten zorgen ervoor dat uw transport over zee zonder vertraging ka

n vertrekken.

Kwaliteit verzekerd bij TTS TransOcean®

U wilt altijd verzekerd zijn van een betrouwbare partner, en dat is volledig te begrijpen. TTS TransOcean® is onderdeel van TransHeroes® | Smart Logistics Group dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in de logistieke dienstverlening met zowel wegtransport, distributie, warehousing en douane formaliteiten. TTS is als founding member van de Global Affinity Alliance en One World Network verzekerd van een mondiaal netwerk van gekwalificeerde agenten. Zo hebben wij in elke belangrijke haven- of hoofdstad een partner die ons lokaal kan vertegenwoordigen. Ook beschikt TTS TransOcean® over verschillende kwaliteitscertificeringen, zo beschikt het over ISO9001, ISO22000, GMP-B3 en ook de douane-afdeling heeft beschikking over een complete AEO vergunning van de Nederlandse Douane. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn, voor u een garantie dat u zaken doet met een betrouwbare partner.

Wat kost een zeevracht?

Zeevracht is binnen de transportwereld vaak de meest goedkope vorm van transport. Het nadeel is wel dat er een relatief lange transittijd aan verbonden kan zijn. Is er minder of nauwelijks tijdsdruk en wilt u kosten besparen? Dan zou een zeevracht van TTS TransOcean® zomaar eens de best mogelijke oplossing zijn voor uw transport. Zit er wel haast achter? Geen enkel probleem, omdat er binnen TTS ook een luchtvrachtafdeling aanwezig is, met haar eigen specialisten, kunnen wij razendsnel uw zending op plaats van bestemming krijgen. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Laat u verrassen en neem gerust eens contact op of vraag een offerte aan.

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.