Customs

Onze eigen Customs-afdeling verzorgt uw douanezaken

Bij een transport komen veel meer zaken kijken dan alleen een betrouwbare vervoerder. Één van de belangrijkste facetten daarbij is het verkrijgen van de juiste douanepapieren. Deze kunnen namelijk voorkomen dat uw transport wordt opgehouden bij een grenspost, of dat u onnodig veel invoerrechten moet betalen.

Het is voor een leek echter lastig te bepalen welke documenten vereist zijn voor bepaalde goederen of een specifieke bestemming. Gelukkig zitten op onze afdeling Customs experts die precies weten wat er nodig is om een transport naadloos te laten verlopen. Ook zorgen ze ervoor dat u niet naar de KvK hoeft voor exportdocumenten, deze verzorgen we namelijk intern.

Bovendien zorgt onze AEO-F status ervoor dat we minder fysieke controles hebben, eenvoudiger aangiftes kunnen verzorgen en een snellere afwikkeling van algemene douaneformaliteiten realiseren.

Met TTS heeft u uw logistieke Douanezaken onder controle!

  • Besteed het verkrijgen van douanepapieren uit aan experts
  • Voorkom onnodige vertraging en kosten bij uw transport
  • U hoeft niet langer zelf naar de Kamer van Koophandel voor exportdocumenten
  • Iedere bestemming vraagt om specifieke papieren
  • Laat ons ook alle andere randzaken rond uw transport verzorgen

 

Onze customs-experts besparen u tijd en geld 

EUR.1, EUR-MED, ATR en CvO: voor iemand met weinig kennis van de logistieke praktijk zijn het waarschijnlijk onbekende afkortingen. Gelukkig kunt u daarom gebruik maken van onze afdeling Customs. Daar zitten mensen die ervoor zorgen dat uw transport altijd vergezeld door de juiste documenten. Met het uit handen geven van dit werk bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook het risico op onnodig hoge invoerrechten.

Wilt u goederen importeren en ze later weer exporteren? Of wel in Nederland opslaan maar nog niet aangeven bij de douane? Wij beschikken over een douane-entrepot, waar u uw goederen ‘onder douane’ kunt opslaan. Daarmee voorkomt u onnodig hoge importheffingen.

Wilt u meer weten over het verkrijgen van een specifiek document, of bent u benieuwd welke documenten er allemaal vereist zijn voor uw transport? U kunt ons bereiken via het contactformulier of via de telefoon. Onze experts hebben op iedere vraag over douanezaken een antwoord.

Wilt u geen zorgen hebben over de douane eisen? Onze eigen Customs-afdeling verzorgt al uw douanezaken. Heeft u transport naar een van deze bestemmingen? Wilt u weten wat de transport kosten zijn? Vul eenvoudig ons online offerte formulier in en u ontvangt binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.