Douane Entrepot

Betaal nooit teveel heffingen door ons douane entrepot

Douane Entrepot met volledig Douane begeleiding! 

Als goederen van buiten de EU komen kunt u ervoor kiezen om ze direct bij de douane voor invoer aan te bieden, of om ze ‘onder douane’ op te slaan. Dat betekent dat u nog niet direct invoerheffingen hoeft te betalen, of zelfs helemaal niet als u de goederen vervolgens weer exporteert. Daarmee vergroot u de liquiditeit van uw bedrijf en blijft u extra flexibel.

Wij zijn één van de weinige transportbedrijven met een eigen douane entrepot, waarin u de goederen onder die omstandigheid kunt opslaan. Laat ons dus uw transport en warehousing verzorgen. Mede dankzij onze AEO-F status bent u er zeker van zaken te doen met een betrouwbare logistieke dienstverlener.

  • Stel de officiële invoer van uw goederen uit en betaal de invoerheffingen later
  • Voorkom de heffingen als u uw handelswaar weer wilt exporteren
  • Wij zijn in het bezit van een eigen entrepot vergunning
  • Onze AEO-F status garandeert veilige opslag van uw goederen
  • Naast de opslag kunnen we het gehele logistieke proces voor u verzorgen

Voorkomen van invoerheffingen? Sla uw vracht op in ons douane entrepot.


Met ons douane entrepot voorkomt u veel onnodige kosten

Werkt u met buitenlandse goederen die na binnenkomst in de EU weer worden geëxporteerd? Of heeft u deze goederen pas over langere tijd nodig? Voorkom dan directe invoerheffingen door de handelswaar op te slaan in ons douane entrepot.

Daarmee zorgen wij ervoor dat u zo efficiënt mogelijk werkt. Dit wordt zelfs vergroot als we het gehele traject rond transport en logistiek voor u verzorgen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Tijdelijke opslag, verpakken, distribueren, het verkrijgen van alle nodige douanepapieren: alles doen we voor u. Daarmee loopt uw logistieke operatie gesmeerd en houdt u meer tijd over voor wat u het liefste doet: ondernemen.

Wilt u weten hoe het allemaal werkt op Douanegebied?

Douane en alle bijbehorende termen, het is niet altijd even makkelijk. Daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Kijkt u eens bij onze F.A.Q. op Douanegebied!

Wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen op Douane en Documenten gebied. Neem contact met ons op, en we laten u direct weten wat voor u kunnen betekenen.

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.