Douane Entrepot

Betaal nooit teveel heffingen door ons douane entrepot

Douane Entrepot met volledig Douane begeleiding! 

Als goederen van buiten de EU komen kunt u ervoor kiezen om ze direct bij de douane voor invoer aan te bieden, of om ze ‘onder douane’ op te slaan. Dat betekent dat u nog niet direct invoerheffingen hoeft te betalen, of zelfs helemaal niet als u de goederen vervolgens weer exporteert. Daarmee vergroot u de liquiditeit van uw bedrijf en blijft u extra flexibel.

Wij zijn één van de weinige transportbedrijven met een eigen douane entrepot, waarin u de goederen onder die omstandigheid kunt opslaan. Laat ons dus uw transport en warehousing verzorgen. Mede dankzij onze AEO-F status bent u er zeker van zaken te doen met een betrouwbare logistieke dienstverlener.

  • Stel de officiële invoer van uw goederen uit en betaal de invoerheffingen later
  • Voorkom de heffingen als u uw handelswaar weer wilt exporteren
  • Wij zijn in het bezit van een eigen entrepot vergunning
  • Onze AEO-F status garandeert veilige opslag van uw goederen
  • Naast de opslag kunnen we het gehele logistieke proces voor u verzorgen
Voorkomen van invoerheffingen? Sla uw vracht op in ons douane entrepot.


Met ons douane entrepot voorkomt u veel onnodige kosten

Werkt u met buitenlandse goederen die na binnenkomst in de EU weer worden geëxporteerd? Of heeft u deze goederen pas over langere tijd nodig? Voorkom dan directe invoerheffingen door de handelswaar op te slaan in ons douane entrepot.

Daarmee zorgen wij ervoor dat u zo efficiënt mogelijk werkt. Dit wordt zelfs vergroot als we het gehele traject rond transport en logistiek voor u verzorgen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Tijdelijke opslag, verpakken, distribueren, het verkrijgen van alle nodige douanepapieren: alles doen we voor u. Daarmee loopt uw logistieke operatie gesmeerd en houdt u meer tijd over voor wat u het liefste doet: ondernemen.

Wilt u weten hoe het allemaal werkt op Douanegebied?

Douane en alle bijbehorende termen, het is niet altijd even makkelijk. Daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Kijkt u eens bij onze F.A.Q. op Douanegebied!

Wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen op Douane en Documenten gebied. Neem contact met ons op, en we laten u direct weten wat voor u kunnen betekenen.