Eur.1 | EUR-MED

Wij regelen het voor u, zonder zorgen!


EUR.1 of EUR-MED certificaten nodig?

De Europese Unie heeft met een aantal landen vrijhandelsakkoorden afgesloten. Dat betekent dat het invoeren en uitvoeren van producten uit die landen minder ingewikkeld is dan verwacht. Wat echter altijd van belang is, is wat de ‘preferentiële oorsprong’ van de verhandelde goederen is.

Om de oorsprong van de goederen vast te leggen kunt u een EUR.1 of EUR-MED certificaat gebruiken. Daarmee voorkomt u of uw klant in de meeste gevallen dat er hoge invoerkosten moeten worden betaald. Het aanvragen van deze documenten vraagt de nodige kennis en expertise. Om efficiënter te werken, kunt u onze douane-experts de certificaten laten verzorgen. Daarmee weet u zeker dat uw transport geen tijdsverlies oploopt.

Voorbeeld van een Eur.1 Certificaat? Klik op de afbeelding.
Eur.1 Voorbeeld? Klik hier!

Kenmerken van een Eur.1 document:

  • Met een EUR.1 of EUR-MED certificaat kunt u veel geld besparen
  • Laat ons de documenten verzorgen en bespaar veel tijd
  • U heeft zelf geen kennis nodig van de verschillende documenten en vereisten
  • Ook alle andere exportpapieren zoals een CvO verzorgen we voor u
  • Verlies geen tijd en laat uw lading op tijd arriveren op de plek van bestemming

 

Bij ons heeft u voor een EUR.1 of EUR-MED certificaat geen kennis nodig

Als Nederlandse ondernemer doet u graag zaken in het buitenland. Veel tijd besteden aan randzaken zoals douanepapieren doet u echter liever niet. Dit hoeft ook niet, als u ons het hele traject laat verzorgen.

Als termen als ‘preferentiële oorsprong’ en ‘overeenkomstland’ u niet bekend in de oren klinken, is het verkrijgen een EUR.1 of EUR-MED certificaat een grote opgave. Deze moeite kunt u uzelf besparen, door onze gespecialiseerde afdeling ‘customs’ de papieren te laten verzorgen. Deze experts weten namelijk precies welke (douane) documenten vereist zijn voor een transport naar een land buiten de EU.

Vragen over Export of Douane termen?

Exporteren is niet altijd makkelijk, daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Kijkt u eens bij onze F.A.Q. op Douanegebied!

Bent u benieuwd welke papieren er nodig zijn voor uw vervoer en hoe u deze op de snelste manier kunt verkrijgen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op en vertellen u over onze mogelijkheden. Telefonisch contact kan natuurlijk ook. Dan kunnen we direct bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

 

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.