Invoeraangifte

Zonder eigen douane kennis regelen wij het voor u!

Opmaken van een invoeraangifte?

Als u goederen importeert van buiten de EU heeft ook u ermee te maken: het doen van invoer aangifte. Dat het niet altijd makkelijk is dit zelf te verzorgen is duidelijk. U moet beschikken over specifieke douane software en de benodigde kennis om een invoer aangifte goed in te dienen. Gelukkig kan het ook makkelijker door uw invoeraangifte te laten verzorgen door een ervaren douane-expediteur. Onze eigen douane declaranten kennen als geen ander de regelgeving op douane gebied en weten precies wat nodig is om uw douane aangifte goed te verzorgen.

We zijn als een van de eerste bedrijven in Nederland AEO-F gecertificeerd. Dit zouden we niet zijn als dit geen voordelen zou bieden voor onze klanten. Door deze status handelen wij aangiftes sneller af en worden we minder vaak gecontroleerd dan bedrijven zonder deze status.  De Douane geeft eigenlijk aan dat wij betrouwbaar en vakbekwaam zijn! Toch een prettig idee om uw invoer aangifte bij een erkende douane expediteur neer te leggen.

 

Invoer aangifte? We zijn hier in AEO-F gecertificeerd.

 

  • Wij maken invoer aangiftes op voor alle soorten goederen uit alle landen
  • U hoeft zelf niet te investeren in douane software of specifieke douane kennis
  • Onze AEO-F status garandeert dat u zaken doet met een betrouwbare partner
  • Stel het betalen van import heffingen uit door gebruik te maken van ons douane entrepot
  • Ook voor andere douane- of export documenten kunt u bij ons terecht

 

Besteed ook uw invoeraangifte uit en bespaar tijd en geld

Weet u wat er allemaal nodig is om een goede invoer aangifte op te maken? Als het antwoord nee is kunt u het beter uitbesteden. Ons Douane team kent de specifieke regelgeving en weet wat er moet gebeuren om een douane traject soepel te laten verlopen. Door onze ervaring weten we wat benodigd is en besparen we u veel kosten uit door het gehele traject uit handen te nemen. Kunt u zich weer richten op zaken die voor uw onderneming van belang zijn!

Mocht u ook het transport of warehousing van uw goederen willen uitbesteden helpen we u uiteraard ook graag verder. Alles onder een dak bij een ervaren logistieke dienstverlener!


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.