Uitvoeraangifte

Uitvoeraangifte lastig? 

Niet voor de Douane specialisten van TTS!

Iedereen krijgt ermee te maken als er goederen worden geëxporteerd buiten de EU: uitvoer aangifte. Met behulp van specifieke douane software is dit een volledig digitaal traject geworden. Wij hebben de kennis en software om dergelijke aangiftes voor uw te verzorgen. Dankzij onze ervaren douane declaranten weten we ook welke douane- of export-documenten er nog meer bij komen kijken. Het houdt namelijk in veel gevallen niet op bij alleen een uitvoer aangifte.

Als een van de eerste bedrijven in Nederland zijn we AEO-F gecertificeerd, dit heeft voor u aanzienlijke voordelen. De douane bestempelt ons hiermee als vakbekwaam en betrouwbaar. Voor u ook een prettig idee dat u uw douane zaken bij een goede douane-expediteur heeft ondergebracht.

  • Wij regelen de uitvoer aangifte voor alle soorten goederen naar alle landen
  • Investeer zelf niet in douane kennis, maar laat dit eenvoudig over aan de specialist
  • Onze AEO-F status garandeert dat u met een betrouwbare partner zaken doet
  • Wij beschikken over een eigen douane entrepot
  • Ook voor andere douane- of export documenten kunt u bij ons terecht

 

Uitbesteding van uw douane zaken of uitvoer aangifte bespaart u veel tijd


Het uitbesteden van uw douane zaken of uitvoer aangifte bespaart u veel tijd

Dat het niet altijd eenvoudig is om op de hoogte te blijven van de nieuwe douane regels of specifieke eisen die een land aan de andere kant van de wereld stelt is goed voor te stellen. Heeft u er wel eens over nagedacht om uw uitvoer aangiftes of douane zaken uit te besteden aan een partij die hierin gespecialiseerd is? Dat dit efficiënt en makkelijk is voor u zelf is duidelijk. U kunt zich namelijk richten op de zaken die voor uw onderneming belangrijk zijn.

Ook is het mogelijk het gehele logistieke traject bij een ervaren douane-expediteur neer te leggen. Dan profiteert u van onze kennis en logistieke ervaring om alles in goede banen te leiden.

Vragen op Export of Douane gebied?  

Exporteren is niet altijd makkelijk, daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Kijkt u eens bij onze F.A.Q. op Douanegebied!

 

Offerte aanvragen bij TTS Quality Transport B.V.Bent u benieuwd hoe we kunnen voorkomen dat u onnodige kosten maakt? Vul dan het contactformulier in. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.  Heeft u direct een vraag? Wij zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.