Eur 1 certificaat

Exporteert u buiten Europa?

De kans is groot dat u dan een Eur1 document nodig heeft.

 

TTS Quality Logistics B.V. beschikt over een eigen douane afdeling. Onze douane specialisten weten welke douane papieren er nodig zijn als u gaat exporteren buiten Europa. Zo is bijvoorbeeld een Eur 1 certificaat een vaak gevraagd exportdocument.

Voorbeeld van een Eur.1 Certificaat? Klik op de afbeelding.
Eur.1 Voorbeeld? Klik hier!

Wat is een EUR 1 document en hoe kan ik dat invullen?

Een Eur1 certificaat toont de “preferentiële oorsprong” van de goederen aan. Er zijn vele landen waar de Europese Unie een handelsovereenkomst heeft afgesloten. Dit betekent dat de ontvanger van de goederen vaak kan profiteren van lagere invoerrechten. Maar dan moet er wel aangetoond worden dat de goederen ook daadwerkelijk uit Europa komen. En daar heeft u een Eur 1 certificaat voor nodig. Het invullen van een dergelijk document is niet eenvoudig en kunt u beter over laten aan de douane specialisten op dit gebied. Wij helpen u hierbij graag. Onze Customs afdeling maakt dagelijks dergelijke documenten op en weet precies wat er voor nodig is om een Eur 1 goed op te maken.

 

Wat kan TTS Quality Logistics B.V. voor u betekenen?

  • Wij maken alle soorten exportdocumenten voor u op
  • Eur 1 certificaat of Eur-Med worden door ons snel geleverd
  • Profiteer van onze kennis op douane en export gebied
  • Wij kunnen ook uw uitvoer aangifte of invoer aangifte verzorgen
  • Combineer onze douane kennis met voordelige transporten

Kan ik altijd een Eur 1 certificaat krijgen?

Nee, helaas is het niet mogelijk om altijd een Eur 1 certificaat te ontvangen. Er moet namelijk wel degelijk aangetoond worden dat de goederen van oorsprong uit Europa komen. Hierbij kunnen we u graag adviseren. Er moeten altijd bepaalde bewijsstukken aangeleverd worden om een Eur 1 document te kunnen invullen.

Als woorden als “ontoereikende bewerkingen” of “cumulatie en territorialiteit” u niets zeggen is het raadzaam contact met ons op te nemen. Wij zorgen er dan voor dat u een juist ingevuld Eur 1 certificaat ontvangt. Uiteraard verzorgen we nog meer documenten. Voor vele soorten KvK exportdocumenten kunt u bij ons terecht. Wilt u weten welke documenten u bij uw zending moet leveren om het transport soepel te laten verlopen? Neem contact met ons op!

U heeft geen kennis nodig voor het invullen van een Eur1 document als u ons de exportdocumenten laat opmaken. We helpen u graag verder.

 

Contact opnemen voor een Eur1 certificaat? 

 
Offerte aanvragen bij TTS Quality Transport B.V.Bent u benieuwd welke papieren er nodig zijn voor uw vervoer en hoe u deze op de snelste manier kunt verkrijgen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op en vertellen u over onze mogelijkheden.

Telefonisch contact kan natuurlijk ook. Dan kunnen we direct bespreken wat we voor u kunnen betekenen.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.