Koerier | Spoedtransport

Spoedtransport of koerierswerk? TTS TransUrgent is het antwoord.

Naast onze dienstverlening op gebied van Transport, Warehousing en Customs heeft TTS ook een business unit die zich volledig toelegt op koerierswerk en spoedtransport binnen Europa.

TransUrgent | Urgent & Express Transport

TransUrgent 8 extrakleinDe kracht van TransUrgent is voornamelijk de Europawijde dekking van koeriers. Door geheel Europa, van Noorwegen tot Portugal en van Ierland naar Griekenland, allemaal geen probleem. Ons netwerk van koeriers is dermate goed dat wij overal in Europa binnen enkele uren een koerier ter plaatse kunnen hebben om uw spoedzending te laden. Vervolgens gaat de koerier met alleen uw zending rechtstreeks naar de eindbestemming.

Doordat TransUrgent kris-kras door geheel Europa rijdt ontvangen de klanten een unieke belofte: De klant betaalt alleen de heenweg! TransUrgent zorgt ervoor dat de koerier weer een andere vracht krijgt nadat deze is gelost. Bij andere koeriersbedrijven moet u altijd de heen- en de terugweg betalen, bij TransUrgent dus alleen de heenweg. Uniek in de koerierswereld!

 

Alle soorten spoedtransporten mogelijk

De sneltransporters die TransUrgent inzet kunnen over het algemeen tot 10 europallets of 1500 kg laden. Het te laden gewicht verschilt door verschillende regelgeving een beetje per Europees land. Neemt u contact op met TransUrgent en de spoedplanners vertellen u meteen wat u wilt weten. Het maakt niet uit waar uw goederen geladen moeten worden, of u het nu importeert naar Nederland, exporteert naar Italië of tussen de verschillende landen in Europa wilt laten vervoeren. Onze koeriers rijden door geheel Europa. Op de site van TransUrgent staan alle mogelijke bestemmingen duidelijk beschreven.

TransUrgent

TransUrgent

Ultra snelle levering van uw spoedtransport

De koeriers rijden alleen met uw goederen. Er wordt onderweg dus niets bijgeladen zonder dit in overleg met u te doen. Er kan dus geen oponthoud ontstaan bij een ander laad- of losadres. Hierdoor kunnen we uw spoedzending extreem snel ergens leveren. Doordat TransUrgent gebruikt maakt van kleinere vrachtauto’s of bussen hebben de chauffeurs geen tachograaf. Binnen 24 uur iets leveren in Madrid? Geen probleem!

 

 

Wat moet ik doen om een offerte te ontvangen?Offerte TransUrgent

Dat is heel eenvoudig, u vraagt gewoon online een offerte aan. Binnen een half uur ontvangt u een op maat gemaakte offerte met gegarandeerde laad- en lostijden van de spoedplanners. Indien u akkoord geeft op deze offerte dan gaat onze koerier direct op pad. Zo gaat er geen tijd verloren met het afleveren van uw zending. Daarbij geven de spoedplanners van TransUrgent u regelmatig een statusupdate voor uw zending. Zo weet u altijd dat TransUrgent haar afspraken nakomt.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.