ISO 9001

Ons ISO 9001 certificaat garandeert dat we doen wat we beloven

Binnen TTS zijn we continu bezig om onze kwaliteit te verbeteren. Wat is er dan mooier dan deze vooruitgang vast te laten leggen? Dan weet u op voorhand niet alleen zeker dat u bij ons een bepaald kwaliteitsniveau kunt verwachten, u kunt ons er ook aan houden.

Het ISO 9001 certificaat garandeert bijvoorbeeld dat het managementsysteem binnen onze organisatie van topniveau is. Bovendien zegt het keurmerk dat we kunnen voldoen aan de vragen van onze klanten en aan de geldende wet- en regelgeving.

Kort gezegd wordt ISO 9001 ook wel uitgelegd als: ‘zeg wat je doet, doe wat je zegt, bewijs het’.

  • Het ISO 9001 certificaat garandeert dat we afspraken kunnen nakomen
  • Een externe partij controleert jaarlijks onze kwaliteit
  • Het keurmerk zorgt er ook voor dat we aan onze interne doelstellingen voldoen
  • Vanwege ISO 9001 is onze bedrijfsvoering zeer transparant
  • Naast deze certificering beschikken we over veel meer keurmerken

 

Ons ISO 9001 certificaat is voor u een stok achter de deur

Omdat de ISO 9001 certificering ons volledige niveau van kwaliteitsmanagement tegen het licht houdt bent u er zeker van samen te werken met een toppartner. Bovendien eist het ISO-keurmerk van ons dat we de bedrijfsvoering continu verbeteren.

Bovendien is ISO 9001 een wereldwijd geaccepteerde standaard. Heeft u dus klanten die vereisen dat hun goederen worden vervoerd of opgeslagen door een kwalitatief hoogstaande organisatie, dan kunt u ze met dit keurmerk geruststellen. En met onze andere kwalificaties wordt niet alleen onze bedrijfsvoering maar ook verschillende vaktechnische aspecten geprezen.

Download hier ons ISO9001 certificaat. 

 


Contact

Wilt u meer weten over ons ISO 9001 certificaat, of heeft u een vraag over onze kwaliteitseisen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u direct meer te weten komen over onze garanties op het gebied van kwaliteit en service? Telefonisch kunnen we u ook alles vertellen over onze kwalificaties.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.