SKAL

Behoudt een biologische status met ons SKAL keurmerk

De vraag naar biologische producten wordt steeds groter. Het is dan ook niet gek dat er steeds strengere eisen worden gesteld aan de productie en logistieke keten van biologische etenswaren. Maar daarmee houdt het nog niet op: ook om producten hun biologische status te laten behouden na transport en opslag zijn er speciale regels opgesteld.

Het SKAL keurmerk toont aan of een organisatie aan al deze regelgeving voldoet. Omdat wij in het bezit zijn van deze kwalificatie weet u bij ons altijd zeker dat uw goederen ook na transport en distributie de biologische status behouden. Zo behouden ze hun toegevoegde waarde en kunt u zorgeloos zakendoen in een groeiende markt.

  • Wij zijn in het bezit van het SKAL keurmerk
  • Uw voedingsmiddelen behouden hun biologische status
  • Het keurmerk garandeert de onze hoge standaarden en kwaliteitseisen
  • Uw producten mogen na warehousing en transport het EKO-keurmerk op de verpakking dragen
  • Het SKAL keurmerk is slechts één van onze vele certificaten


Het SKAL keurmerk ontneemt u veel onzekerheid

 

Als u biologisch geproduceerde producten importeert wilt u zeker weten dat ze in Nederland deze kwalificatie behouden. Daar komen echter zo veel regels bij kijken dat u onmogelijk zelf kunt weten waar u aan moet voldoen. Daarom zijn wij in het bezit van het SKAL keurmerk. Daarmee tonen we aan over alle kennis en mogelijkheden te beschikken om uw biologische producten te transporteren, op- en over te slaan, te verpakken en markages aan te brengen.

Omdat wij bovendien regelmatig worden gecontroleerd door SKAL weet u ook zeker dat uw biologische producten bij ons in goede handen zijn. Na iedere controle hebben we het keurmerk weten te behouden en we doen er alles aan om dit zo te houden.


Download hier ons SKAL certificaat. 

Contact

Wilt u meer weten over het vervoeren, opslaan en laten verpakken van biologische producten? Stel dan uw vraag via het contactformulier, dan komen we er zo snel mogelijk op terug. Natuurlijk zijn we ook telefonisch te bereiken met een vraag over één van onze keurmerken en kwaliteitseisen.

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.