Transport

De onbegrensde mogelijkheden van onze transporten

Bent u op zoek naar een transporteur die uw goederen van vervoeren naar een afgelegen plek? Of vreest u dat uw een leverancier gevonden heeft die op een onbereikbare plek zit? Niets is bij ons minder waar. Want of u nou naar het oosten van Rusland, het noorden van Finland of een uithoek in Irak moet, wij kennen de juiste route om er te komen.

TTS is uw partner voor wegtransport door geheel Europa!

Kort gezegd vervoeren en goederen van en naar alle Europese bestemmingen. Allerhande douane-eisen vormen daarbij geen restrictie, omdat onze eigen Customs-afdeling precies weet wat er bij een bepaald transport gevraagd wordt.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor transporten van en naar Rusland en alle omliggende landen (de zogenaamde G.O.S. landen), zoals Kazachstan en Oezbekistan. Tot slot bereiken wij ook met gemak alle locaties in Centraal-Azië.

– Waar uw transport ook naartoe moet, wij kunnen iedere bestemming bereiken
– Wij verzorgen ook alle bijkomende zaken rond uw transport
– Tijdelijke opslag van uw goederen kunnen we intern voor u regelen
– Onze Customs-afdeling regelt alle documenten die vuur uw bestemming vereist zijn
– Uw transport is altijd binnen enkele dagen op de weg, ongeacht de bestemming

Een verre transport bestemming is een uitdaging, geen probleem

Hoewel veel van onze collega’s de wenkbrauwen zullen fronzen bij het horen van een verre bestemming voor een transport, garanderen wij u dat we altijd vervoer vinden naar een bestemming uit de onderstaande lijst.

Bovendien weet u bij ons altijd zeker dat uw goederen onder de hoogste kwaliteitseisen vervoerd worden. Ons uitgebreide pakket aan keurmerken en certificaten garandeert dat namelijk. Daarnaast gaat onze service een stuk verder dan alleen het aanbieden van een vlekkeloos transport. Ook voor tijdelijke opslag van goederen, efficiënte warehousing, het verpakken en distribueren van uw goederen en het regelen van douanezaken staan we voor u klaar.

Klik in de onderstaande lijst op de bestemming van uw transport. Dan komt u alles te weten over onze mogelijkheden. En heeft u toch nog een vraag? We zijn altijd telefonisch te bereiken.

Transport bestemmingen:


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.