Transport Irak

We regelen ook alle douane en export zaken voor u

Voor ons is een transport naar Irak geen probleem

Ondanks dat het veel mensen misschien vreemd in de oren zal klinken, maken veel Nederlandse bedrijven gebruik van een transport naar Irak. In het land zijn namelijk veel organisaties waarmee Nederlanders zakendoen. U kunt zich wel voorstellen dat zo’n transport niet zomaar de grens over mag. Daarom bieden wij u een totaalpakket aan diensten, waarbij we niet alleen een betrouwbare vervoerder voor u  regelen, maar ook alle randzaken. Natuurlijk kunnen we ook een transport vanaf Irak voor u organiseren.

Zakendoen met Irak? TTS verzorgt al uw transport.

Dus: moet uw transport Irak bereiken, dan zijn wij de ideale logistieke partner.

  • Bij ons kan een complete trailer al binnen 10 dagen in Irak zijn
  • Kleinere hoeveelheden handelswaar kennen een looptijd van ca. 22 dagen
  • Ook de vereiste documenten, zoals een EX-A en het CvO, regelen we zelf
  • Ons maximale bruto laadgewicht voor Irak is ca. 20 ton
  • Ook voor een transport vanaf Irak zijn wij de ideale partner

 

Een transport naar Irak hoeft u geen moeite te kosten

Als u alleen al bedenkt hoe ver weg het land ligt, kunt u zich wel voorstellen dat er bij een transport vanaf Irak veel komt kijken. Mocht u zo’n vervoer toch nodig hebben, dan heeft u als ondernemer waarschijnlijk geen tijd om het transport de weg op te helpen. In dat geval kunt u altijd op ons terugvallen. Wij hebben namelijk een groot netwerk aan betrouwbare vervoerders. Bovendien hebben we alle kennis in huis om geen tijdsverlies op te lopen als uw transport Irak moet bereiken. We hebben kortom aan één telefoontje genoeg om te beginnen aan het heel traject. Daardoor kun u altijd de afspraken met uw klanten nakomen.

Wilt u met uw transport Irak bereiken en wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen doen? Als u ons contactformulier invult streven we er altijd naar binnen enkele uren een offerte terug te sturen. Heeft u helemaal geen tijd te verliezen? Bel ons dan. Telefonisch kunnen we u direct een tarief en een tijdschema voor het vervoer aanbieden.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.