Transport Kazachstan

Wij verzorgen niet alleen het vervoer, maar ook alle bijkomende zaken

Een transport naar Kazachstan kent voor ons geen geheimen

Kazachstan: als een willekeurig persoon het op de wereldkaart zou moeten aanwijzen is het niet zeker dat het in één keer lukt. Toch is het een enorm groot land. Daarom is het ook niet gek dat veel Nederlandse ondernemers een transport naar Kazachstan nodig hebben. Of een transport vanaf Kazachstan, als het om import van goederen gaat natuurlijk. Omdat er veel komt kijken bij zo’n vervoer is het voor veel ondernemers alleen lastig dit binnen korte tijd te realiseren. Daarom verzorgen wij, als uw transport Kazachstan moet bereiken, het gehele traject voor uw organisatie.

Importeren vanuit Kazachstan of transporteren naar Kazachstan? TTS regelt het hele traject

  • Uw goederen kunnen al in 12 dagen in Kazachstan geleverd worden
  • Onze transittijd bij groupage transporten varieert van 16 tot 20 dagen
  • Wij hanteren een maximaal bruto laadgewicht van maar liefst 20 ton
  • Onze douane experts verzorgen alle benodigde documenten voor het transport
  • Een transport vanaf Kazachstan is bij ons ook snel op de weg


Bij ons is een transport naar Kazachstan voor u een zorgeloze zaak

Als een transport Kazachstan moet bereiken moeten er veel grensposten gepasseerd worden. Daarom vergt zo’n opdracht enige organisatie. Al dat werk nemen wij u uit handen, omdat wij alle kennis in huis hebben om uw goederen zonder tijdsverlies de weg op te krijgen.

Wij verzorgen bijvoorbeeld de vereiste douane en export documenten. Ook hebben we de kennis van de markt en een netwerk van betrouwbare transporteurs. Voor een transport vanaf Kazachstan geldt natuurlijk hetzelfde. We kunnen daarom gerust zeggen dat zo’n transport u geen enkele moeite hoeft zal kosten.

Heeft uw transport Kazachstan als doel en wilt u precies weten wat de kosten en de transittijden zijn? Als u ons online formulier invult krijgt u altijd binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte toegestuurd. Heeft u helemaal geen tijd te verliezen? Bij telefonisch contact kunnen we u meteen vertellen wat de mogelijkheden zijn.

 

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.