Transport Kirgizië

Het gehele traject onderbrengen bij een betrouwbare partner

Voor een transport naar Kirgizië moet u bij ons zijn

Op ruim 6.000 kilometer afstand van Nederland ligt het land Kirgizië. Het grenst zelfs helemaal aan China. Toch zijn er Nederlandse ondernemers die zaken doen met Kirgizische partners om zo hun werkzaamheden uit te breiden. Daarom is er regelmatig vraag naar een transport naar Kirgizië. Geldt dit ook voor u? Als een transport Kirgizië moet bereiken zijn wij de ideale logistieke partner. We regelen namelijk niet alleen het vervoer, maar ook alle randzaken, zoals douane documenten of export documenten. En natuurlijk doen we hetzelfde voor een transport vanaf Kirgizië.

  • TTS regelt uw transport naar Kirgizië alsmede alle benodigde randzaken Bij ons kan een transport al binnen 14 dagen in Kirgizië arriveren
  • Kleine hoeveelheden handelswaar zijn binnen ca. 22 dagen in Kirgizistan
  • Ook alle vereiste douanepapieren verzorgen we voor uw transport
  • Bij ons kunt u tot wel 20 ton laadgewicht naar Kirgizië laten vervoeren
  • U verliest ook geen tijd bij een transport vanaf Kirgizië

 

Breidt uw mogelijkheden uit met een transport naar Kirgizië

Als Nederlandse ondernemer bent u constant op zoek naar nieuwe markten. Het ligt voor de hand dat deze voor het grootste deel in het buitenland liggen. Daarom kan het voorkomen dat u een transport Kirgizië nodig heeft. In dat geval zijn wij de meest efficiënte partner die u zich maar kunt wensen. We hebben namelijk altijd snel een betrouwbare vervoerder beschikbaar en verzorgen ook alle randzaken die bij een transport komen kijken.

Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen: moet uw transport Kirgizië bereiken, dan zijn wij de ideale partij om mee samen te werken. Bij ons weet u dan ook zeker dat u de afspraken met uw klanten altijd kunt nakomen, terwijl u met uw gedachten al lang bij een volgend project zit.

Wilt u met uw transport Kirgizië bereiken? Als u uw wensen invult in ons contactformulier laten we u binnen enkele uren weten wat onze mogelijkheden zijn.

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.