Transport Mongolië

Naast het transport, ook alle douane documenten goed geregeld.

Transport naar Mongolië is niet voor iedereen dagelijks werk

Transport Mongolië kent voor ons geen geheimen.Mongolië, niet direct een bestemming waar ondernemers dagelijks hun klanten zoeken. Toch zult u zich verbazen over wat er allemaal naar toe getransporteerd wordt. Door de grote afstanden en de verschillende landen die met een transport naar Mongolië worden doorkruist is het geen gemakkelijke opgave. Zeker niet als u niet ervaren bent in transport richting die contreien. Gaat het via wegtransport, of toch multimodaal? Heeft u alle douane-  en exportdocumenten voor elkaar? Dit zijn vragen waar u zich geen zorgen over hoeft te maken als u het transport bij ons uitbesteedt. Wij verzorgen het traject van A tot Z en informeren u dagelijks over de status van uw transport Mongolië.

  • Uw goederen kunnen al in 13 dagen in Mongolië geleverd worden
  • Groupage transport naar Mongolië is 16 tot 21 dagen onderweg
  • Wij hanteren een maximaal bruto laadgewicht van maar liefst 20 ton
  • Onze douane experts verzorgen alle benodigde documenten voor het transport
  • Naast een transport Mongolië, verzorgen wij o.a. ook transport Kazachstan, Kirgizië en Tjadzjikistan


Wij nemen de zorgen omtrent een transport Mongolië uit uw handen

Transport Mongolië of Ulan Bator? TTS weet de weg!Kennis van zaken en weten waar je over praat is een absoluut vereiste als je een zorgeloos transport wilt regelen naar Mongolië. Wij beschikken over een eigen douane afdeling die precies weten wat er bij een dergelijk transport komt kijken. Om er zeker van te zijn dat elke punt en komma goed staat verzorgen wij het papierwerk ruim voordat het transport Mongolië daadwerkelijk begint.

Naast het papierwerk is natuurlijk het transport zelf erg belangrijk. Wij werken dan ook samen met een betrouwbare transporteurs die kennis hebben van de lokale markt en weten wat er nodig is om te zorgen voor een soepel verloop van uw transport naar Mongolië.

Moeten uw goederen getransporteerd worden naar Mongolië? Als u ons offerte formulier invult krijgt u altijd binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte toegestuurd.
Als u telefonisch contact met ons opneemt vertellen we u meteen wat er nodig is voor een transport Mongolië. Natuurlijk kunt u ook ons hen terecht als u andere vragen heeft over onze mogelijkheden.

 

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.