Transport Tadzjikistan

Wij verzorgen het gehele traject, incl. douane en exportdocumenten

Bij ons kunt u terecht voor een transport naar Tadzjikistan

Onze medewerkers behoren tot de kleine groep Nederlanders die Tadzjikistan direct op een wereldkaart kunnen aanwijzen. Dat komt omdat we met enige regelmaat een transport naar Tadzjikistan organiseren. Wat daar allemaal bij komt kijken is voor ons dan ook geen verrassing. Heeft u dus een transport naar, of een transport vanaf Tadzjikistan nodig? Laat ons het dan voor u verzorgen. Dan weet u zeker dat u niet alleen een betrouwbare vervoerder, maar ook alle randzaken zoals douane en export documenten geregeld krijgt. Daarom: moet uw transport Tadzjikistan bereiken, laat ons het dan organiseren en mijdt tijdsverlies.

  • TTS organiseert uw transport naar TadzjikistanBij ons kan een transport naar Tadzjikistan al na 14 dagen arriveren
  • LTL vervoer van kleine hoeveelheden is altijd binnen 24 dagen op de bestemming
  • Douanepapieren worden door onze eigen mensen verzorgd
  • Wij hanteren een maximaal laadgewicht van 20 ton
  • Een transport vanaf Tadzjikistan kent voor ons ook geen geheimen

 

Een transport naar Tadzjikistan in betrouwbare handen

Wat u ook vanuit Nederland naar Tadzjikistan wilt transporteren – of een transport vanaf Tadzjikistan nodig heeft – wij kunnen het voor u doen. Want ook als een transport Tadzjikistan als bestemming heeft, kent dat voor ons geen verrassingen. Wij werken namelijk al jaren met een eigen customs afdeling en een groot netwerk aan betrouwbare vervoerders. Daarom kan een transport naar Centraal Azië bij ons altijd snel de weg op. En omdat we kunnen werken zonder tijdsverlies, weet u zeker dat u de afspraken met u klanten kunt nakomen. Laat ons dus helpen uw werkzaamheden uit te breiden.Moet uw transport Tadzjikistan bereiken en wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Maak uw wensen dan kenbaar via onze transport offerte module en we nemen al na enkele uren contact met u op.
Wilt u direct weten wat we voor u kunnen doen? Als u ons telefonisch benadert kunnen we u direct verder helpen.

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.