Transport Zwitserland

Transport Zwitserland, onze ervaring en eigen douane afdeling staat garant voor een goede samenwerking


Profiteer van een vlekkeloos transport naar Zwitserland

Zwitserland staat, naar het vele natuurschoon, bekend om de stabiele economie. Het is dan ook niet gek dan veel Nederlandse ondernemers een transport naar Zwitserland gebruiken om hun werkzaamheden uit te breiden. Een transport Zwitserland laten bereiken kost echter meer moeite dan vooraf gedacht. Hetzelfde geldt voor een transport vanaf Zwitserland. Daarom zijn wij de ideale logistieke partner. Wij verzorgen namelijk niet alleen een vlekkeloos vervoer, maar ook alle randzaken als douanepapieren en/of exportdocumenten. Zo kunt u zorgeloos ondernemen zonder veel tijd kwijt te zijn aan het organiseren van een transport vanaf Zwitserland.

  • Transport naar Zwitserland kan binnen 48 uur geleverd zijn.Desgewenst kunnen uw goederen binnen 24 uur de weg op
  • Kleine hoeveelheden handelswaar zijn altijd binnen 4 dagen op hun bestemming
  • Intern verzorgen we alle bijkomende douane documenten voor uw transport
  • Wij hanteren een maximaal toegestaan laadgewicht van 24 ton
  • Voor zwaar transport of speciaal transport kunt u ook bij ons terecht

 

Uw transport naar Zwitserland kan binnen 48 uur op de bestemming zijn

Hoe belangrijk het voor u ook kan zijn om een transport Zwitserland te laten bereiken, u wilt het liefst dat het u zo min mogelijk tijd kost om deze op tijd geleverd te krijgen. Terwijl uw transport Zwitserland onderweg is wilt u namelijk alweer bezig zijn met een volgende opdracht. Daarom nemen wij u al het werk rond zo’n vervoer uit handen. Of het nu van Zwitserland naar Nederland moet, of naar een ander land in Europa, wij kennen de juiste wegen!

Door onze jarenlange ervaring en ervaren personeel kunnen we uw transport altijd zonder tijdsverlies op de weg krijgen. Ook als er een exceptioneel transport of bijzondere douanepapieren nodig zijn. Daarom weet u bij ons altijd dat uw goederen op tijd geleverd worden, terwijl dit u bijna geen moeite kost.

Wilt u met uw transport Zwitserland bereiken of handelswaar vanuit het Alpenland importeren? Vult u eenvoudig en binnen 2 minuten ons offerteformulier in en u ontvangt binnen enkele uren nog een maatwerk offerte. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken. Dan kunnen onze planners direct kijken wanneer uw transport op weg kan. Zo verliest u helemaal geen kostbare tijd!


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.