Transport Bosnië

Een chauffeur, alle documenten: wij verzorgen het hele plaatje

Een zorgeloos transport naar Bosnië 

Oost Europa is voor vele Nederlandse ondernemers een belangrijke regio. De lonen liggen er immers laag terwijl de economieën groeien. Daarom kan er aan de ene kant goedkoop geproduceerd worden, terwijl er anderzijds nieuwe afzetmarkten ontstaan. Daarom is er bijvoorbeeld steeds meer vraag naar transport naar Bosnië. Dit heeft echter meer voeten in de aarde dan alleen het vinden van een betrouwbare chauffeur. Heeft uw transport Bosnië als bestemming en wilt u geen zorgen hebben over wat er allemaal geregeld moet worden? Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. En vanwege onze jarenlange ervaring is ook een transport vanaf Bosnië geen probleem.

  • Transport Bosnië - Sarajevo. TTS is sinds 1986 de specialist. Uw goederen kunnen al in drie dagen in Bosnië & Herzegovina zijn
  • Groupage transport is altijd binnen 7 dagen op de bestemming
  • Onze eigen afdeling ‘customs’ verzorgt alle douanezaken voor uw transport
  • Wij hanteren een maximaal laadgewicht van maar liefst 24 ton
  • Ook een transport vanaf Bosnië & Herzegovina is snel geregeld

Bereken zelf de kosten voor een transport Bosnië

Onze #Transculator berekent automatisch de transportkosten voor uw transport van of naar Bosnië. Klik op onderstaande button en voer simpelweg de gevraagde gegevens in. U hoeft enkel de laad- en losplaats, de laaddatum en de goederengegevens in te voeren, de Transculator verzorgt de rest voor u.

Vergroot uw afzetmarkt met een transport naar Bosnië

Transport Bosnië - Transportkosten ontvangt u snel van TTS!Als u zich als ondernemer alleen focust op de Nederlandse markt raakt u al snel aan het maximum van uw potentieel. Vandaar dat er veel collega-ondernemers zijn die zaken doen buiten de landsgrenzen. Daarmee kunt u niet alleen uw capaciteit vergroten, maar wellicht ook uw productiekosten drastisch verlagen. Om u hierbij te helpen verzorgen wij het complete transport van en naar Bosnië voor u. Hierdoor weet u na één telefoontje waar u aan toe bent en kunnen wij beginnen met het logistieke proces. Heeft uw transport Bosnië als bestemming en mogen wij het verzorgen? Dan weet u altijd dat u de afspraken met uw klanten kunt nakomen.

Heeft uw transport Bosnië als doel en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan direct ons offerteformulier in, u krijgt altijd binnen een paar uur een reactie. Heeft u geen tijd te verliezen met uw transport naar Bosnië? Benader ons telefonisch om direct de kosten en looptijd te ontvangen.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.