Transport Kosovo

Ook alle randzaken worden geregeld, zonder tijdsverlies

Laat ons uw transport naar Kosovo voor u verzorgen

Dat Nederlandse ondernemers veel zaken doen met landen als Duitsland, Polen en België is voor de meeste mensen geen verrassing. Dat er ook dagelijks goederen naar Kosovo worden getransporteerd klinkt misschien iets minder vanzelfsprekend. Toch is het jonge land een bijzondere nieuwe handelspartner voor Nederlandse organisaties. Het kost alleen veel moeite om een transport naar Kosovo op de bestemming te laten arriveren. Wij hebben echter al jaren ervaring en kunnen het gehele traject voor u verzorgen. En voor een transport Kosovo – Nederland geldt natuurlijk hetzelfde. Sinds 1986 zijn wij reeds onderweg naar Oost Europa.

Bereken zelf de kosten voor een transport Kosovo

Onze #Transculator berekent automatisch de transportkosten voor uw transport van of naar Kosovo. Klik op onderstaande button en voer simpelweg de gevraagde gegevens in. U hoeft enkel de laad- en losplaats, de laaddatum en de goederengegevens in te voeren, de Transculator verzorgt de rest voor u.

transport naar Kosovo

  • Uw complete trailers zijn al binnen 4 tot 6 dagen in KosovoTransport van en naar Kosovo? TTS verzorgt het hele traject
  • Groupage transport bereikt binnen 7 dagen Kosovo
  • Alle documenten, zoals EX-A en EUR.1, verzorgen wij intern
  • 24 ton is ons maximale laadgewicht als uw transport Kosovo als bestemming heeft
  • Ook een transport vanaf Kosovo kunnen wij snel realiseren

Met een transport naar Kosovo breidt u uw mogelijkheden uit

Als Nederlandse ondernemer die zaken doet met het buitenland weet u hoe belangrijk het is om uw afspraken met buitenlandse klanten na te komen. Van groot belang is daarbij dat u kunt vertrouwen op een goede vervoerder. Toch bent u, als uw transport Kosovo als bestemming heeft, ook afhankelijk van andere zaken zoals douanepapieren. Hoe prettig zou het dan zijn als uw transporteur ook dit soort zaken voor u regelt?

Herkent u zich in dit verhaal, laat ons dan uw transport vanaf Kosovo voor u organiseren. Dan weet u zeker dat u geen tijdsverlies oploopt, omdat wij alle kennis in huis hebben om uw transport in goede banen te leiden. Wilt u goederen naar Kosovo laten vervoeren en wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Vul dan direct het contactformulier in en u ontvangt binnen een paar uur een offerte en een tijdschema voor uw transport. Heeft uw transport Kosovo als bestemming en is er haast geboden? Als u telefonisch contact met ons opneemt kunnen wij direct een offerte voor u maken.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.