Transport Montenegro

Het hoeft u maar weinig tijd te kosten

Transport naar Montenegro kan uw organisatie veel bieden

Bij TTS bent u voor transport Montenegro aan het juiste adres. Montenegro, voor veel mensen is het een land waar ze weinig over weten. Dat Podgorica de hoofdstad is, is misschien het enige. Desondanks kan een transport naar Montenegro voor iedere Nederlandse organisatie veel betekenen. Het kan namelijk een extra afzetmarkt zijn. En een transport vanaf Montenegro kan als goede bron voor import dienen. Het enige wat u dus nodig heeft is een betrouwbare vervoerder die uw transport verzorgt. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Bereken zelf de kosten voor een transport Montenegro

Onze #Transculator berekent automatisch de transportkosten voor uw transport van of naar Montenegro. Klik op onderstaande button en voer simpelweg de gevraagde gegevens in. U hoeft enkel de laad- en losplaats, de laaddatum en de goederengegevens in te voeren, de Transculator verzorgt de rest voor u.

transportprijs Montenegro

  • Wij verzorgen niet alleen het vervoer, maar ook alle benodigde documenten
  • Uw goederen kunnen al in 4 dagen in Montenegro zijn
  • Kleinere partijen zijn altijd binnen 9 dagen op hun bestemming
  • Ons maximale laadgewicht is maar liefst 23 ton
  • Ook uw transport vanaf Montenegro kunnen wij geheel verzorgen

Uw transport naar Montenegro is onze zorg

Voor transport Montenegro is TTS uw partner.

Als Nederlandse ondernemer wilt u graag zakendoen met buitenlandse organisaties. Toch wilt u liever geen tijd verliezen aan het moeten regelen van het transport of eventuele douanepapieren, zoals een EX-A of een EUR.1-certificaat. Heeft uw transport Montenegro als bestemming dan is dit echter wel een vereiste. Om zo efficiënt mogelijk te werken kunnen wij daarom het hele vervoer voor u verzorgen. Wij hebben namelijk veel ervaring en een groot netwerk, waardoor we aan één telefoontje genoeg hebben om uw transport vanaf Montenegro op de weg te krijgen. We zijn al sinds 1986 onderweg naar Oost Europa. U mag dus rustig stellen dat we wel het nodige afweten van transport van Nederland naar Montenegro.

Wilt u meer weten? Benader ons telefonisch om direct de kosten en transittijd te krijgen.  Wilt u ons een transport naar Montenegro laten verzorgen en bent u benieuwd hoe snel dat kan? Vul dan direct ons offerteformulier in, u krijgt altijd binnen een paar uur een reactie.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.