Transport Polen

Wij verzorgen het gehele traject voor uw organisatie 

Uw transport naar Polen is bij ons in goede handen

Transport Polen, TTS is uw logistieke partner voor transport Polen. Import en export zijn belangrijke pijlers onder de Nederlandse economie. Veel ondernemers realiseren zich echter niet hoeveel werk het kan kosten om een internationaal transport in goede banen te leiden. Kennis van de verschillende Poolse regio’s en lokale gebruiken is erg belangrijk. Het is dus prettig om samen te kunnen werken met een partner die alle expertises in huis heeft om een transport naar Polen te kunnen realiseren. Wij zijn die partner. Daarom: heeft uw transport Polen als bestemming, laat ons de mogelijkheden van uw organisatie helpen uitbreiden.

Bereken zelf de kosten voor een transport Polen

Onze #Transculator berekent automatisch de transportkosten voor uw transport van of naar Polen. Klik op onderstaande button en voer simpelweg de gevraagde gegevens in. U hoeft enkel de laad- en losplaats, de laaddatum en de goederengegevens in te voeren, de Transculator verzorgt de rest voor u.

transport prijzen polen

  • Complete ladingen zijn altijd binnen twee dagen in Polen
  • Deelzendingen en groupage transport bereiken in 2 tot 4 dagen hun bestemming in Polen
  • TTS is al sinds 1986 actief in transport Polen
  • Dagelijkse vertrekken met groupage transport Polen.
  • U kunt tot maar liefst 24 ton lading naar Polen laten vervoeren
  • Een transport vanaf Polen is ook in ‘no time’ de weg op

Economie in Polen is sterk in ontwikkeling

Dat Polen in land in opkomst is, moge duidelijk zijn. Het is dan ook niet voor niets dat veel Nederlandse ondernemers hun goederen exporteren naar Polen. De Poolse economie is sterk in ontwikkeling en ze hebben dankbaar en goed gebruik gemaakt van de subsidies van de Europese Unie. Toch zijn er regionaal grote verschillen in Polen, de oostelijk gelegen provincies lopen nog ver achter op de provincies waar zich grote steden bevinden. De industrie concentreert zich dan ook voornamelijk in die regio’s. Toch zijn wij nagenoeg dagelijks wel in geheel Polen te vinden.

Het maakt hierbij niet uit of uw transport van Nederland naar Polen gaat, of dat het om Polen – Nederland transport gaat. Ook met groupage transport Polen kunnen we u zeker verder helpen. Dagelijks zijn we onderweg naar Polen, het maakt voor ons hierbij niet uit of het om 1 pallet gaat, of om meerdere complete trailers. We helpen u graag verder, en u profiteert van onze kennis en ervaring van de lokale markten. Mochten er douanedocumenten bij uw zending zitten? Ook daar weten wij alles van!


Transport naar Polen is ons specialisme! 

Transport naar Polen? Bij TTS bent u aan het juiste adres.

Als u alleen zaken doet met Nederlandse bedrijven zit uw organisatie al snel tegen de maximumcapaciteit. In het buitenland liggen echter nog grote kansen voor uw organisatie. Dat betekent wel dat u moet kunnen vertrouwen op een betrouwbare logistieke partner.

Wij zijn de transporteur waar u naar op zoek bent. Heeft uw (groupage) transport Polen als bestemming, dan hebben wij namelijk aan één telefoontje genoeg om uw goederen de weg op te krijgen. Datzelfde geldt natuurlijk voor een transport vanaf Polen.

Wilt u met uw transport Polen bereiken en wilt u binnen enkele uren een offerte ontvangen? Vul dan direct het contactformulier in.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.