Transport Roemenië

Bij ons zijn uw goederen altijd binnen enkele dagen op hun bestemming

Bent u op zoek naar transport Roemenië?

Een groot land als Roemenië is voor veel Nederlandse organisaties een belangrijke handelsbestemming. Het im- en exporteren van goederen is namelijk een eenvoudige manier om uw werkzaamheden uit te breiden. Dat betekent echter niet dat een transport naar Roemenië gemakkelijk te regelen is. Grote diversiteit in het land zorgt ervoor dat niet iedere bestemming hetzelfde is. Net zoals bij een transport vanaf Roemenië zijn er namelijk veel zaken die geregeld moeten worden. Bij ons hoeft u zich daar echter geen zorgen om te maken, wij verzorgen dit gehele traject. Heeft uw transport Roemenië als bestemming, dan weet u bij ons dus zeker dat u geen tijd verliest.

Bereken zelf de kosten voor een transport Roemenië

Onze #Transculator berekent automatisch de transportkosten voor uw transport van of naar Roemenië. Klik op onderstaande button en voer simpelweg de gevraagde gegevens in. U hoeft enkel de laad- en losplaats, de laaddatum en de goederengegevens in te voeren, de Transculator verzorgt de rest voor u.

transport prijs Roemenie

  • De levertijd van een volle oplegger is slechts 3 tot 4 dagenVoor transport Roemenië is TTS al jaren uw transport partner.
  • Groupage transport Roemenië is altijd binnen 7 dagen op hun bestemming
  • Wij verzorgen alle benodigde documenten voor uw vervoer
  • U kunt bij ons terecht voor tijdelijke opslag van goederen
  • Een transport vanaf Roemenië kent voor ons ook geen geheimen

Groupage transport Roemenië?

Heeft u een kleine of juist een hele grote zending? Het maakt voor ons niets uit. We zijn nagenoeg dagelijks onderweg naar Roemenië. Sinds onze oprichting in 1986 zijn wij al actief in transport van en naar Roemenië. U mag dus rustig stellen dat we er wel wat vanaf weten. Naast Roemenië komen we in geheel Oost Europa tot zelfs de Centraal Aziatische Staten als bijvoorbeeld Kazachstan. Transport zit in ons bloed en daar is onze dienstverlening ook volledig op gericht. No Nonsense en onder het motto: “Afspraak = Afspraak” kunt u op ons rekenen.

Laat uw transport naar Roemenië zorgeloos verlopen

offerte formulier invult krijgt u altijd binnen enkele uren een reactie. Heeft u geen tijd te verliezen? Als u telefonisch contact met ons opneemt. Dan hoort u binnen enkele minuten van onze medewerkers wat de transportkosten zijn en wanneer het de goederen op de bestemming kunnen zijn.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.