Transport Servië

Al na één telefoontje kunnen uw goederen de weg op

Transport naar Servië?

Servië is een land waar steeds meer Nederlandse bedrijven zaken doen. Dat betekent dat er dagelijks veel vrachtwagens de weg op gaan om goederen te brengen. Of te halen natuurlijk, bij een transport Servië naar Nederland. Toch moet voor al deze transporten veel werk verzet worden voordat de lading kan worden afgeleverd. Er moet bijvoorbeeld een EX-A uitvoerdocument getoond kunnen worden. Sinds 1986 zijn wij reeds actief in Oost Europa. U kunt gerust stellen dat we de weg richting het oosten wel kennen, bespaar u de moeite en laat ons eenvoudig het gehele traject regelen. Zo bent u ervan verzekerd dat dankzij onze eigen Douane Afdeling uw documenten in orde zijn en dat het transport zonder problemen verder kan!

  • Transport Servië - Belgrado stad -> TTS Quality Logistics B.V.Onze looptijd bij volume transport is slechts 3 tot 5 dagen
  • Groupage transport en deelpartijen zijn al in 5 tot 8 dagen in Servië
  • Intern verzorgen wij alle documenten zoals een EX-A en/of EUR.1-certificaat
  • Ons maximale bruto laadgewicht is maar liefst 24 ton
  • Wij verzorgen ook uw transport vanaf Servië

 

Een transport naar Servië is bij ons in de beste handen

De specialist in transport Servië is TTS Quality Logistics B.V.
Als u als ondernemer vaak zaken doet met buitenlandse partner hoeven we u niet te vertellen hoeveel er geregeld moet worden voor een transport naar Servië de weg op kan. Dit kost veel tijd die wel beter te besteden is. Daarom is het prettig als u kunt rekenen op een logistieke partner die aan één telefoontje genoeg heeft.

Als u zich in dit beeld herkent bent u bij ons aan het juiste adres. Vanwege onze jarenlange ervaring met (groupage) transport Servië kunnen we namelijk in zeer kort tijd uw goederen op de weg krijgen. Heeft uw transport Servië als bestemming en wilt u uw afspraken met klanten kunnen nakomen? Laat ons het hele traject verzorgen.

Wilt u precies weten wat de kosten voor uw transport Servië zijn? Laat ons via het offerte formulier weten wat u nodig heeft en u krijgt binnen een paar uur een reactie. Uiteraard kunt u ook gewoon de telefoon pakken en we leggen u meteen een goed voorstel voor!


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.