Transport Slowakije

Wij kunnen alles voor u regelen en dat al na één telefoontje

Een transport naar Slowakije vraagt om meer dan een goede chauffeur

In een ideale wereld kost het uitbreiden van uw organisatie bijna geen moeite. Waarom moet dit dan wel zo zijn als het om een transport naar Slowakije gaat? Dat er meer geregeld moet worden dan alleen een betrouwbare chauffeur is duidelijk, maar waarom zou u dit allemaal zelf doen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij namelijk op een zeer efficiënte wijze uw vervoer verzorgen. Ook als het om een transport vanaf Slowakije gaat.

Voor transport Slowakije bent u bij TTS aan het juiste adres.Moet uw transport Slowakije bereiken, dan weten wij namelijk precies wat er allemaal nodig is. Kennis van de verschillende Slowaakse regio’s en lokale gebruiken hebben wij in huis. En dan houdt u weer meer tijd over om aan uw klanten te besteden.

Bereken zelf de kosten voor een transport Slowakije

Onze #Transculator berekent automatisch de transportkosten voor uw transport van of naar Slowakije. Klik op onderstaande button en voer simpelweg de gevraagde gegevens in. U hoeft enkel de laad- en losplaats, de laaddatum en de goederengegevens in te voeren, de Transculator verzorgt de rest voor u.

transport slowakije

  • Compleet ladingen zijn altijd binnen 2 dagen op hun bestemming in Slowakije
  • Groupage en deelpartijen hebben bij ons een maximale levertijd van slechts 4 dagen
  • Sinds 1986 verzorgen wij al transporten naar Slowakije
  • U kunt bij ons tot wel 24 ton bruto laadgewicht laten transporteren
  • Aan een transport vanaf Slowakije kan ook al na één telefoontje begonnen worden

Ons motto bij een transport naar Slowakije? “Afspraak = Afspraak”

Transport Slowakije - Bratislava | Dagelijkse vertrekken bij TTS Quality Logistics B.V.U wilt het liefst zo vaak mogelijk transporten naar het buitenland sturen. Dat betekent namelijk dat het goed gaat met uw organisatie. Daarentegen wilt u niet dat het regelen van deze transporten veel tijd kost.

Daarom verzorgen wij, als uw transport Slowakije als bestemming heeft, alle zaken die nodig zijn om uw goederen onderweg te krijgen. En voor een transport van Slowakije naar Nederland geldt natuurlijk hetzelfde. Wilt u dus geen tijd verliezen en uw buitenlandse klanten tevreden houden? Kies dan voor ons als uw logistieke partner. Moet uw transport naar Slowakije en bespreekt u liever direct uw wensen en onze mogelijkheden? Dat kan ook. We kunnen dan zelfs direct een offerte en looptijd aan u presenteren. Neem de proef op de som en neem contact op!


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.