Transport Turkije

Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z

Transport naar Turkije zonder enige moeite

TTS is uw partner voor transport Turkije - Hoofdstad Ankara.

Veel Nederlanders zijn wel eens op vakantie naar Turkije geweest. Vanwege de afstand gaan de meesten echter met het vliegtuig. Als uw transport Turkije als bestemming heeft, zal het waarschijnlijk over de weg gaan. Hoe uw transport naar Turkije ook moet gebeuren, wij verzorgen alles voor u. Dus niet alleen een betrouwbare vervoerder, maar ook alle documenten die nodig zijn om uw lading in Turkije te krijgen. En voor een Turkije – Nederland transport geldt natuurlijk hetzelfde.

Bereken zelf de kosten voor een transport Turkije

Onze #Transculator berekent automatisch de transportkosten voor uw transport van of naar Turkije. Klik op onderstaande button en voer simpelweg de gevraagde gegevens in. U hoeft enkel de laad- en losplaats, de laaddatum en de goederengegevens in te voeren, de Transculator verzorgt de rest voor u.

transport turkije

  • Met één telefoontje kunnen wij uw transport op de weg krijgen
  • Compleet ladingen kunnen al in 4 tot 6 dagen in Turkije zijn
  • Deelpartijen en groupage worden gegarandeerd binnen 8 dagen in Turkije geleverd
  • Het maximaal toegestane laadgewicht is bij ons maar liefst 23 ton tot 24 ton.
  • Diverse Terminals in Istanbul
  • Ook een transport vanaf Turkije kunnen we voor u verzorgen
  • Transport Turkije verzorgen wij zowel over de weg als via ferry/shortsea.

Grote kansen in de Turkse economie

Turkije is een gigantische markt. Alleen in Istanbul wonen al ruim 18 miljoen mensen, dit betekent een enorm potentieel op allerlei gebieden. Wij transporteren dagelijks van Nederland naar Turkije, dus wij weten wat belangrijk is. Zeker als het de eerste keer is dat u goederen gaat verkopen in Turkije.  Of juist andersom, als u goederen gaat kopen in Turkije is het erg raadzaam hiervoor een partner in de hand te nemen die weet wat belangrijk is. Hierdoor worden onnodige fouten tot een minimum beperkt. We zijn u hierbij graag van dienst. Heeft uw transport Turkije als bestemming en is er helemaal geen tijd te verliezen? Als u  telefonisch contact met ons opneemt kunnen we direct een offerte voor u samenstellen.

Vergroot uw mogelijkheden met een transport naar Turkije 

Transport Turkije - Dagelijkse vertrekken met meerdere trailers.
Dat er voor u als Nederlandse ondernemer een enorme potentiële markt in Turkije kan zitten is duidelijk. Toch kan het veel moeite kosten om uw producten op die bestemming te krijgen als u niet precies weet hoe het werkt.

Bijvoorbeeld omdat er een ATR certificaat nodig is, daarnaast moet u eventueel een EUR.1 certificaat verstrekken. Hoe prettig zou het daarom zijn als uw transport Turkije als bestemming kent, maar het u geen moeite kost om het daar te krijgen? Of dat u aan één telefoontje genoeg heeft om een transport vanaf Turkije naar Nederland te halen?

Dit klinkt niet alleen mooi, bij ons is het werkelijkheid. Wij verzorgen namelijk niet alleen uw transport, maar ook alle bijkomende zaken. Onze eigen Douane afdeling is u graag behulpzaam met de opmaak van de documenten die bij uw zending noodzakelijk zijn. Dat scheelt u veel zorgen en uw klant in Turkije veel importheffing. Dat noemen we bij TTS een win-win situatie. Ook als u gewoon een algemene vraag heeft met betrekking tot douane zaken of transport naar Turkije.  Neemt u gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.