Transport Georgië

Wij verzorgen het vervoer en de douane documenten

Een transport naar Georgië heeft voor ons geen geheimen

Het ligt misschien niet voor de hand, maar steeds vaker heeft een Nederlands transport Georgië als bestemming. Voor Nederlandse organisaties kan dit namelijk bijdragen aan het exportpotentieel. Toch vereist zo’n expeditie meer dan een vrachtauto en een chauffeur. Omdat wij alle kennis in huis hebben om zo’n transport te organiseren, kunnen wij u als ondernemer veel tijd besparen. Bijvoorbeeld op het verkrijgen van de juiste douanepapieren. En natuurlijk is dit voor een transport vanaf Georgië ook zo.

Transport naar Georgië? Het gehele traject onder 1 dak bij TTS.

  • Onze transittijd is bij transport van complete trailers naar Georgië slechts 8 tot 12 dagen
  • Kleinere partijen en groupage zijn altijd in 12 tot 18 dagen op hun bestemming
  • Benodigde papieren zoals een EX-A en het CvO verkrijgen wij voor u
  • Ons maximale laadgewicht voor een vervoer vanaf Georgië is 21 ton
  • Al na één telefoontje kunnen wij beginnen aan uw transport

 

Een transport naar Georgië kost u weinig werk

Als ondernemer in Nederland heeft u met veel regelgeving te maken. Als u goederen naar het buitenland wilt exporteren neemt het aantal voorwaarden alleen nog maar verder toe. Wilt u met uw transport Georgië bereiken als bestemming, dan heeft u bijvoorbeeld een EX-A document nodig om de laatste grensposten te passeren. Bij een transport vanaf Geörgie zijn ook bepaalde papieren nodig.

Een dergelijk transport kan u dan ook veel tijd kosten. Tijd die u liever investeert in andere zaken. Wij kunnen niet alleen het vervoer voor u verzorgen, maar ook alle overige zaken die daarbij komen kijken. Daarom kunnen uw goederen met een transport vanaf Georgië altijd binnen enkele dagen de weg op. Zo kunt u altijd u afspraken nakomen, zonder dat dit u veel tijd kost.

Hoe zit het met de Douane gerelateerde zaken?  

Douane is complexe materie, zeker bij een transport naar Georgië. Welke termen worden er gebruikt en wat betekenen ze allemaal? Kijkt u eens bij onze F.A.Q. op Douanegebied en we leggen het u uit! Heeft uw transport Georgië als bestemming en wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Als u het offerteformulier invult nemen wij binnen enkele uren contact met u op. Is er haast geboden bij uw groupage transport naar Georgië? Als u ons telefonisch benadert laten wij u direct weten wat we voor u kunnen doen.

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.