Transport Oekraïne

Transport Oekraïne, voor ons dagelijks werk!

Een zorgeloos transport naar Oekraïne

In de hedendaagse economie worden goederen steeds vaker verkocht aan het buitenland. Daarbij is het niet ondenkbaar dat een transport Oekraïne als bestemming heeft. Voor dat de goederen op de bestemming aankomen is er echter veel meer nodig geweest dan een vrachtauto die duizenden kilometers aflegt. Omdat wij al jaren transport naar Oekraïne verzorgen weten we precies wat er allemaal komt kijken bij zo’n transport. Een transport vanaf Oekraïne weten we natuurlijk ook in goede banen te leiden.

  • Transport Oekraìne is bij TTS in de juiste handenBij ons complete ladingen binnen 4 tot 5 dagen in Oekraïne
  • Groupage en deelpartijen zijn al na 6 tot 8 dagen op hun Oekraïense bestemming
  • Het uitvoerdocument EX-A en het CvO verzorgen wij intern
  • Bij ons kunt u tot wel 21 ton laadgewicht laten vervoeren
  • Ook uw transport vanaf Oekraïne is bij ons in goede handen

 

Een transport naar Oekraïne vereist bij ons slechts één telefoontje

Transport Oekraïne is bij ons in goede handen.Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om afspraken met internationale klanten na te komen. Vaak speelt de levertijd van uw producten daarbij een hoofdrol. Om uw klanten tevreden te houden is er echter meer nodig dan een snelle transporteur. Heeft uw transport Oekraïne als bestemming, dan moet de chauffeur bijvoorbeeld een EX-A document kunnen tonen. Deze randzaken kosten u als verzender veel tijd. Dat is tijd die u liever aan andere werkzaamheden besteedt. Daarom nemen wij u alle zorgen rond een dergelijk transport uit handen. Of u nou vervoer naar of een transport vanaf Oekraïne nodig heeft, bij ons kan uw klant de goederen altijd binnen een paar dagen verwachten. Daardoor kunt u altijd uw afspraken nakomen, zonder dat het u veel tijd kost.

 

Vragen over Douanetermen?

De Douane kent een heel scala aan termen en begrippen. Maar wat betekent het toch allemaal? Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Kijkt u eens bij onze F.A.Q. op Douanegebied!

Wilt u weten wat het transport naar Oekraïne kost en op welke termijn deze geladen kan worden? Vul dan het transport offerte formulier in en u ontvangt dezelfde werkdag nog een reactie.
Heeft uw transport Oekraïne als bestemming en staat er tijdsdruk op het vervoer? Bel ons dan om direct een offerte te krijgen.

 

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.