Transport Rusland

Onze eigen Douane afdeling zorgt ervoor dat ook de documenten voor Rusland onder controle zijn!

Wij verzorgen het gehele traject voor transport Rusland

Bij Nederlandse bedrijven komt het steeds vaker voor dat een transport Rusland als bestemming of oorsprong heeft. Bij zo’n transport komt echter veel meer kijken dan alleen het inladen van een oplegger. Er zijn bijvoorbeeld uitvoer- en exportdocumenten nodig voor zo’n klus. Dankzij onze uitgebreide dienstverlening kunnen we dit gehele traject voor u regelen.

We kunnen dan ook rustig zeggen dat uw transport naar Rusland bij ons in goede handen is. En voor een transport vanaf Rusland geldt natuurlijk hetzelfde.

Bereken zelf de kosten voor een transport Rusland

Onze #Transculator berekent automatisch de transportkosten voor uw transport van of naar Rusland. Klik op onderstaande button en voer simpelweg de gevraagde gegevens in. U hoeft enkel de laad- en losplaats, de laaddatum en de goederengegevens in te voeren, de Transculator verzorgt de rest voor u.

transport Rusland

Transport Rusland kenmerken:

  • Voor transport Rusland bent u bij TTS aan het juiste adres.Onze transittijd voor complete trailers is slechts 5 tot 8 dagen
  • Groupage transport is al in 8 tot 14 dagen op hun bestemming
  • Wij verzorgen het uitvoerdocument EX-A en het CvO
  • Wij hanteren een maximaal laadgewicht van 21 ton
  • Ook als u transport vanaf Rusland zoekt kunt u bij ons terecht
  • Via wegtransport, rail of de zee, oftewel intermodaal transport kent voor ons geen geheimen
  • DDP zendingen naar Rusland? Wij regelen het zorgeloos voor u!

Een zorgeloos transport naar Rusland

Als Nederlandse ondernemer met veel klandizie in het buitenland kunt u goed inschatten hoeveel er komt kijken bij het exporteren van goederen. Heeft uw transport Rusland als bestemming, dan is er bijvoorbeeld een EX-A document vereist.

Omdat wij niet alleen werken met een groot netwerk van betrouwbare vervoerders, maar ook intern alle papieren voor u verzorgen, heeft u geen omkijken naar een dergelijk transport. Of u nou vervoer naar Rusland, of een transport vanaf Rusland zoekt, bij ons kunnen uw goederen altijd binnen korte tijd onderweg zijn. Zo kan uw klant de goederen al binnen enkele dagen geleverd krijgen, zodat u altijd uw afspraken kunt nakomen.

TTS - Transport naar Rusland?Vragen op Douane of Export gebied?

Exporteren naar landen als Rusland is complexe materie, daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Onze veelgestelde vragen op Douane- en exportgebied geven vast antwoord op uw vragen!

Heeft u goederen die naar Rusland moeten en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bij ons krijgt u altijd binnen een paar uur een reactie als u op werkdagen het transport offerte formulier invult. Moet uw transport Rusland bereiken en is er haast geboden? Als u ons telefonisch benadert krijgt u direct een tarief en een looptijd voor het transport.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.