Transport Wit Rusland | Transport Belarus

Ook alle bijkomende zaken nemen we u uit handen

Bij ons loopt uw transport naar Wit-Rusland altijd op rolletjes

Als een transport Wit-Rusland als bestemming heeft is er meer nodig dan alleen een goede chauffeur. U heeft bijvoorbeeld een EX-A uitvoerdocument en een CvO nodig om de producten de grens over te krijgen. Omdat wij u niet met deze zaken willen belasten verzorgen wij niet alleen het daadwerkelijke transport, maar ook alle douane en exportdocumenten die erbij komen kijken. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor een transport vanaf Wit-Rusland.

  • Transport Wit Rusland of Transport Belarus, TTS kent de weg! Bij ons is een complete trailer al binnen 5 dagen in Wit-Rusland
  • Groupage transport is al na 5 tot 8 dagen in het Oost-Europese land
  • Onze experts regelen voor u het EX-A en het Certificaat van Oorsprong
  • U kunt bij ons tot wel 21 ton laten vervoeren
  • Wij verzorgen ook uw gehele transport vanaf Wit-Rusland

 

Een transport naar Wit-Rusland kan morgen geladen worden

De Wit-Russische hoofdstad Minsk, of een andere bestemming in het land, is steeds vaker een bestemming van Nederlandse goederen. Voordat een transport echter de laatste grenspost over mag, is er echter meer gevraagd dan alleen een betrouwbare chauffeur. Heeft uw transport Wit-Rusland als bestemming, dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, wij regelen namelijk dit hele traject.

Transport naar Wit-Rusland.Vanwege onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk van betrouwbare vervoerders tot onze beschikking. Bovendien hebben we een eigen douane afdeling die alle douanepapieren voor u verzorgt. Kortom, of uw nou vervoer naar of een transport vanaf Wit-Rusland zoekt, als wij het voor u verzorgen heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

 

Hoe zit het met de Douanedocumenten?

Douane is complexe materie, zeker bij transport naar Wit-Rusland. Gelukkig hebben wij de nodige kennis op dit gebied. Kennis die we graag met u delen. Daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Kijkt u eens bij onze F.A.Q. op Douanegebied!

Wilt u weten wanneer uw transport naar Wit-Rusland geladen kan worden? Als u het transport offerte formulier invult krijgt u altijd dezelfde dag een offerte van ons toegestuurd.
Heeft u haast en wilt u met uw transport Wit-Rusland bereiken? Benader ons dan telefonisch, we kunnen u dan direct van een tarief en een transittijd voorzien.

 


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.