Transport Centraal Azië

Wij nemen u het gehele traject uit handen

Laat ons uw transport naar Centraal-Azië verzorgen

Ondanks de grote afstanden komt transport naar Centraal-Azië vanuit Nederland veel voor. De landen die daar liggen, zoals Kazachstan en Irak, hebben namelijk veel te bieden voor Nederlandse ondernemers. Het is alleen lastig dat een transport vanaf Centraal-Azië veel organisatie vergt. Echter, dat is precies waar wij in beeld komen.

Moet uw transport Centraal-Azië bereiken dan is er namelijk niemand die dat u zoveel werk uit handen kan nemen dan wij. We verzorgen namelijk niet alleen een betrouwbare chauffeur, we regelen ook dat alle douanepapieren klaarliggen bij vertrek. We hebben dus aan één telefoontje al genoeg om uw transport vanaf Centraal-Azië op de weg te krijgen.

  • Uw zending binnen enkele dagen op transport naar Centraal AziëWe kunnen naar ieder land in Centraal-Azië vervoeren
  • De looptijd van deze transporten begint al bij 10 dagen
  • Onze experts verzorgen zelf alle benodigde documenten, zoals een EX-A en het CvO
  • U kunt tot wel 20 ton lading laten vervoeren
  • Wij regelen ook tijdelijke opslag van uw goederen

Een transport naar Centraal-Azië zonder tijdsverlies

Als u klanten heeft in bijvoorbeeld Irak, Kazachstan of Kirgizië hoeven we u niet te vertellen hoeveel er komt kijken bij een transport van of naar zo’n land. Wat we u wel kunnen vertellen is dat dit hele traject u slechts één telefoontje hoeft te kosten. Wij kunnen namelijk alles verzorgen als uw transport Centraal-Azië moet bereiken.

Omdat we alle kennis in huis hebben om uw goederen snel de weg op te krijgen, bent u er altijd van verzekerd dat de afspraken met uw klanten worden nagekomen. En dat terwijl u er zelf bijna niets voor hoeft te doen. Klik hieronder om te zien wat we per land voor u kunnen betekenen.

Hoe zit het met de Douane documenten?

Exporteren naar landen in Centraal Azië is complexe materie, daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Kijkt u eens bij onze F.A.Q. op Douanegebied! Heeft u transport naar een van deze bestemmingen? Wilt u weten wat de transport kosten zijn? Vul eenvoudig ons online offerte formulier in en u ontvangt binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.