Transport Iran

Wij weten precies wat er allemaal bij komt kijken

Laat ons uw transport naar Iran verzorgen

Ondanks dat het duizenden kilometers van Nederland vandaan ligt, doen Nederlandse organisaties zaken met klanten in Iran. In veel gevallen is er dan vroeg of laat een transport naar Iran nodig. Dan pas blijkt hoeveel er eigenlijk geregeld moet worden voor een transport Iran kan bereiken. Wilt u wel zakendoen met Iran, maar niet bij ieder transport dagen kwijt zijn aan het regelen van randzaken? Laat ons dat het hele traject voor u verzorgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen weten wij wat noodzakelijk is om het transport in goede banen te leiden. En dat geldt ook voor een transport vanaf Iran.TTS zorgt voor het hele traject voor uw transport naar Iran

  • De looptijd voor een complete trailer bedraagt ca. 12 dagen
  • Kleine partijen of groupage transport zijn binnen 24 dagen op hun bestemming
  • Onze afdeling ‘customs’ regelt alle douanezaken voor u
  • Naar Iran kunt u bij ons tot wel 20 ton laadgewicht vervoeren
  • Ook een transport Iran – Nederland regelen wij zonder zorgen

Na één telefoontje kunnen we al aan uw transport naar Iran beginnen 

Onder meer vanwege de strenge grenscontroles zitten er veel haken en ogen aan als een transport Iran moet bereiken. Toch wilt u zich daar als Nederlandse ondernemer niet door laten afschrikken. Als wij uw logistieke partner zijn hoeft dat ook niet.

Wij regelen namelijk niet alleen een betrouwbare en snelle transporteur, ook de vereiste douanepapieren zoals een EX-A en CvO of overige documenten regelen we intern voor u. Daarom weet u altijd dat er zonder tijdsverlies kunt beginnen aan uw expeditie. Voor een transport vanaf Iran geldt hetzelfde, aangezien we daar ook veel ervaring mee hebben. En omdat we precies weten wat er allemaal nodig is, kunnen we na één telefoontje al beginnen met organiseren.

Heeft uw transport Iran als bestemming en heeft u vragen over wat we precies voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in. Na enkele uren krijgt u van ons al een op maat gemaakte offerte toegestuurd. Is er haast geboden en wilt u direct weten wat er mogelijk is? Neem dan telefonisch contact met ons op en we maken direct een offerte klaar.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.