Transport Rusland en de G.O.S. Staten

Er is meer nodig dan alleen een goede chauffeur

De vereisten van een transport naar Rusland en omstreken

Steeds meer Nederlandse organisaties hebben klanten of leveranciers in landen als Rusland, Armenië of Moldavië. Om de goederen van Nederland naar Rusland of een van de G.O.S. staten te transporteren moet echter een heel traject worden doorlopen. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van dergelijke transporten, waardoor uw organisatie geen tijdsverlies hoeft op te lopen. Heeft uw transport Rusland en omstreken als bestemming, dan zorgen wij namelijk niet alleen voor een chauffeur en een vrachtauto, maar ook voor alle benodigde papieren.

Transporten naar Rusland, Armenië, Moldavië en omstreken.Wij verzorgen:

  • Dagelijks wegtransport van complete trailers
  • Wegtransport van deelpartijen en groupage met snelle looptijden
  • Intermodaal transport met trein of vrachtschip
  • Wij verzorgen intern douanepapieren zoals een EX-A en het CvO


Een transport naar Rusland en omstreken kent voor ons geen geheimen

U wilt als Nederlandse ondernemer wel handel drijven met het buitenland, maar het organiseren van de transporten mag u niet veel tijd kosten. U besteedt uw tijd namelijk liever aan het uitbreiden van uw werkzaamheden.

Wij kunnen terugkijken op vele jaren met succesvolle transporten naar Rusland en omstreken, waardoor we een groot netwerk en veel kennis over de benodigde documenten hebben opgebouwd. Bij ons is een transport vanaf Rusland en omstreken dan ook altijd op tijd op de bestemming.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een transport naar Rusland, of bijvoorbeeld Azerbeidzjan? Klik hieronder op het land van bestemming en lees precies wat we voor u kunnen doen.

De transport bestemmingen:

 

Vragen op Douane of Export gebied?

Exporteren naar landen als Rusland of Kazachstan is complexe materie, daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Onze veelgestelde vragen op Douane- en exportgebied geven vast antwoord op uw vragen!

 

Bent u benieuwd naar de transportkosten voor uw transport naar Rusland of Armenië? Of wilt u weten wat de transittijd is voor een transport naar Wit-Rusland of Oekraïne? Vul dan eenvoudig ons offerteformulier in, u krijgt altijd binnen een paar uur een reactie.

Wilt u direct weten waar u aan toe bent? Benader ons telefonisch om direct een offerte en een transittijd te krijgen.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.