Opslag en Overslag

Laat ons uw opslag en overslag verzorgen

Met alleen het transport van handelswaar naar het land van bestemming is een logistiek nog niet afgerond. In veel gevallen moet een complete lading namelijk nog verder worden gedistribueerd. Daarom bieden we u ook een totaaloplossing voor opslag en overslag van uw lading, zodat u voor het gehele transportproces slechts één logistieke partner heeft.

Ook alle andere diensten die voor, tijdens of na de opslag van goederen kunnen plaatsvinden voeren we voor u uit. Moeten uw producten worden voorzien van labels? Wij brengen ze voor u aan. Moet uw lading worden omgepakt in kleinere delen? Wij verzorgen de verpakkingen en dosering. Wat u ook wenst, het gehele traject van opslag, overslag en bewerking is bij ons in goede handen.

 

Met opslag en overslag van TTS heeft u geen omkijken naar uw goederen

 

  • Met onze opslag en overslag heeft u geen omkijken naar uw goederen
  • Wij kunnen ook uw voorraadbeheer bijhouden
  • Elke vorm van Value Added Logistics voeren we voor u uit
  • Het voorzien van labels of stickers kunnen we intern verzorgen
  • U heeft het hele logistieke proces slechts één conctactpersoon

 

Opslag en overslag en alles wat daarbij komt kijken

Als u de gehele logistieke gang van zaken aan ons uitbesteedt, heeft u geen enkele zorg meer voor een goede afhandeling van een order. Zelfs als u in het buitenland ruwe goederen ophaalt kunnen wij er in Nederland een stuksvoorraad van maken. Wij verzorgen de opslag voor allerlei soorten goederen, waarbij wij ook breed gecertificeerd zijn voor de opslag van voedingsmiddelen (zelfs warehousing van biologische producten).

En wilt u tijdens de opslag en overslag van uw lading helemaal geen omkijken hebben naar uw handelswaar, laat ons dan ook het voorraadbeheer en de distributie voor uw organisatie verzorgen. In dat geval heeft u bij ons een contactpersoon die alle logistieke vraagstukken voor u oplost, en kunt u direct weer zakendoen met een nieuwe klant.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden rond transport, opslag, overslag en alle andere logistieke zaken? Vul dan het offerte formulier in en we nemen dezelfde werkdag nog contact met u op. Wilt u direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Als u telefonisch contact met ons opneemt kunnen we direct uitleggen wat de mogelijkheden zijn. We kunnen dan zelfs binnen enkele minuten een offerte voor u opmaken.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.